Posted by : Silversurfer


Υποδειγματική ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου
του Δρ. Χρήστου Παΐζη

Ανδρικό θέμα με στοιχεία γέννησης: 27.06.1976, Αθήνα 10:26 π.μ.

Πυρήνας στον Σκορπιό. Με πυρήνα στον Σκορπιό το άτομο είναι εσωστρεφές, κλειστό με έντονα συναισθήματα και δύσκολα τα εξωτερικεύει, μεγάλα πάθη, τραγικά γεγονότα στη ζωή του, έλξη προς το θάνατο και μεταφυσική, ψύχραιμος, σοβαρός με έντονη απαισιοδοξία.
Ο ωροσκόπος σε βασιλικό αστέρα, στο Λέοντα, δείχνει άτομο μάλλον πληθωρικό με καλή εξωτερική εμφάνιση, αλλά και με ένα χαρακτήρα, μάλλον επιθετικό μιας και ο Άρης είναι κοντά στον ωροσκόπο, επιθετικότητα που δεν είναι ορατή με την πρώτη ματιά γιατί ο Άρης έρχεται από το 12ο οίκο και το κρύβει.
Ο 1ος οίκος άδειος και ο κυβερνήτης του 1ου οίκου στον Καρκίνο στον 11ο, αυτό δείχνει πως οι στόχοι είναι προσηλωμένοι στην οικογένεια. Δείχνει πως όλη του η έκφραση σφραγίζεται από την κληρονομικότητα (Καρκίνος) και εκδηλώνεται σε συλλογικούς χώρους. Ο κυβερνήτης του 1ου στον 11ο δείχνει άτομο που το ενδιαφέρει η συλλογικότητα, θέλει να είναι σε ομάδες, να έχει φιλίες αλλά αυτό δεν το καταφέρνει εύκολα γιατί ο Ήλιος δέχεται τετράγωνο από τον Πλούτωνα. Αυτό το τετράγωνο είτε διαλύει φιλίες, είτε το κάνει να θέλει να είναι εξουσιαστικός με τις φιλίες, κάτι που τις αναιρεί τελικά. Πάντως, άδειος 1ος οίκος είναι συνήθως ένδειξη πως σε επίπεδο τουλάχιστον εξωτερικό δεν έχει κάτι το χτυπητό και φαίνονται έντονα τα στοιχεία του κυβερνήτη και του ζωδίου στο οποίο είναι ο κυβερνήτης.
• Ο 2ος οίκος, (η ακμή) έχει ακριβείας τρίγωνο με τον Δία, κάτι που δείχνει εύνοια στα οικονομικά. Άλλωστε και ο κυβερνήτης του 2ου ο Ερμής είναι στη θέση του, στους Διδύμους, πάνω σε πολύ καλό απλανή τον Rigel και σε τρίγωνο με Πλούτωνα, με ανοχή βέβαια, ο οποίος πάλι βρίσκεται στο 2ο οίκο. Η εύνοια στα οικονομικά φαίνεται από τα εξής:
• σπούδασε οικονομικά
• βρήκε αμέσως εργασία ως οικονομολόγος σε τράπεζα.
• έχει πολλά ακίνητα από τους γονείς του.
• Γενικά δεν υπέφερε ποτέ από οικονομικά.
Όμως ο φυσικός κυβερνήτης του 2ου -η Αφροδίτη- είναι καμένος από τον Ήλιο (Αφροδίτη στις 8ο Καρκίνου και Ήλιος στις 5ο Καρκίνου) και σε ακριβείας τετράγωνο με Πλούτωνα. Αυτό λειτούργησε στο ν’ αποκτήσει ακίνητα μετά από θάνατο.
• Ο 3ος οίκος, έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, η οποία είναι σε δύσκολη όψη με Πλούτωνα, κάτι που δείχνει πως τα θέματα του 3ου οίκου θα είναι μάλλον δύσκολα, όχι όμως τραγικό, γιατί ο φυσικός κυβερνήτης του 3ου ο Ερμής είναι στη θέση του και πάνω σε καλό απλανή. Τα προβλήματα που είχε στον 3ο ήταν προβλήματα κυρίως με την αδελφή του, με την οποία βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση και η οποία ήταν πάντα εκκεντρική, αλλοπρόσαλλη και προκλητική. Πάντως ο Ουρανός και ο Βόρειος Δεσμός στον 3ο οίκο δείχνουν ιδιόρρυθμες σχέσεις μέσα σε χώρους 3ου οίκου. Πράγματι το άτομο αυτό έζησε έναν ιδιόρρυθμο έρωτα σε ηλικία 16 ετών (ανάλογα με την μοίρα που είναι ένας πλανήτης δείχνει και την ηλικία που ενεργοποιείται – ο Ερμής είναι στις 16ο Διδύμων). Με Ουρανό στον 3ο πρέπει να είναι άτομο ιδιαίτερα έξυπνο, με βαθιά σκέψη, αλλά, όλο αυτό το δυναμικό δεν εξωτερικεύεται πολύ γιατί ο Ουρανός κάνει τετράγωνο ακριβείας με Κρόνο, έτσι υπάρχει μια σύγκρουση στο μυαλό του ανάμεσα στο συντηρητισμό και την επανάσταση.
• Ο 4ος οίκος, η ακμή του είναι σε πολύ κακή μοίρα του Σκορπιού, (στις 23ο) πάνω στον απλανή Serpenti (22ο Σκορπιού) δηλαδή κοντά σε καταραμένη μοίρα. Μεγάλα προβλήματα στο σπίτι, αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Με τον Ποσειδώνα μέσα στο 4ο ένα μυστικό μέσα στην οικογένεια, το οποίο έχει πιθανόν να κάνει με συγγενείς. Γενικά μέσα στην οικογένεια επικρατούσε πάντα ένα κλίμα σιωπής. Οι γονείς συνεχώς τσακώνονταν, κανείς ποτέ δεν ήξερε τι ακριβώς γινόταν και βέβαια όταν ο Πλούτωνας άγγιξε την ακμή του 4ου οίκου, άρχισε η μεγάλη κακοδαιμονία στην οικογένεια (Μάϊος 1993). Όταν ο Πλούτωνας πήγε στις 23ο Σκορπιού, ακμή του 4ου, μέσα στο σπίτι έγιναν πολύ ακραία γεγονότα:
• Μια οικιακή βοηθός βουλγαρικής καταγωγής, δήλωσε στη μητέρα πως ο πατέρας έκανε απόπειρα να την βιάσει. Κατόπιν αυτή εκβίαζε και έφυγε ρίχνοντας κατάρες, και απειλώντας πως θα κάνει μαγεία στα παιδιά και στην οικογένεια.
• Ο νεαρός εκείνη την εποχή με τον τρόπο του αναγκάζει την οικογένεια να δεχτεί μέσα στο σπίτι τον δάσκαλο του γυμναστηρίου, με τον οποίο ήταν ερωτευμένος.
Γενικά, όλα τα χρόνια που ο Πλούτωνας περνούσε από τον 4ο, είχαμε μοιραία γεγονότα στο σπίτι, ψυχική αναστάτωση του παιδιού, σκοτεινά γεγονότα μεταξύ των γονέων, θάνατος του πατέρα (4ος) και συνεχείς θάνατοι συγγενών. Μην ξεχνάμε πως ο κυβερνήτης του 4ου, ο Άρης, είναι στο 12ο οίκο, κάτι που δείχνει ταλαιπωρίες στο χώρο της οικογένειας και επίσης ο Άρης κάνει σκληρή όψη 45ο με τον Πλούτωνα.
• Ο 5ος οίκος, έχει πρώτο κυβερνήτης τον Δία ο οποίος είναι στον Ταύρο σε τετράγωνο με Άρη, κάτι που δείχνει βιαστικές σχέσεις και παράνομες σχέσεις (σε σκληρές όψεις). Οι παράνομες σχέσεις φαίνονται ακόμα πιο καλά αν σκεφτούμε πως και ο Άρης βρίσκεται στο 12ο. Ο δεύτερος κυβερνήτης, ο Κρόνος, είναι και αυτός στο 12ο, κρυφά ερωτικά και γεμάτα ταλαιπωρία μιας και οι δείκτες των ερωτικών είναι χτυπημένοι και σε άσχημο οίκο (12ο).
Γενικά όταν ο 5ος οίκος έχει Κρόνο μέσα ή Αιγόκερω, τα ερωτικά δεν είναι ποτέ εύκολα, έχουν πολύ παρασκήνιο και συνήθως είναι με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Με όλα αυτά τα δεδομένα του 5ου καταλαβαίνουμε γιατί ο νεαρός δεν μπόρεσε ποτέ να διασκεδάσει σαν τ’ άλλα παιδιά, πάντα ένιωθε μέσα του ένα κενό και επειδή έχει ακμή στον Τοξότη μπορεί και να πείθει τον εαυτό του να διασκεδάζει. Πάντως κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μοναχικότητα και η απομόνωση. Το άτομο επειδή έχει τους ερωτικούς δείκτες στο 12ο και στο ζώδιο του Λέοντα (ζώδιο του έρωτα) δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σχέση και γι’ αυτό σέρνει επάνω του μια διαρκή πίκρα.
Υπάρχει ακραίος ερωτισμός (Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα), το μεσοδιάστημα της σεξουαλικότητας Αφροδίτη/Άρης είναι στις 29ο Καρκίνου ακριβώς πάνω στην ακμή του 12ου και οι δείκτες του ερωτισμού ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν ακριβείας όψη 45ο μοιρών μεταξύ τους και ο Άρης σε τετράγωνο με Μαύρη Σελήνη. Τέλος το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Πλούτωνα είναι ακριβώς πάνω στον Άρη και στον Κλήρο της Τύχης (24ο Λέοντα). Άρα ο Κλήρος της Τύχης χάνει την ευεργεσία του λόγω του οίκου και του Άρη (είναι και οι δυο στο 12ο).
Όταν με το σύστημα μοίρα έτος ο Κρόνος έπεσε πάνω στο γενέθλιο Άρη στα 22 χρόνια του, πέθανε ο πατέρας του. Μην ξεχνάμε πως μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου είναι άξονας θανάτου.
• Ο 6ος οίκος έστω και με μόνο 1ο στον Αιγόκερω έχει κυβερνήτη τον Κρόνο γιατί και τον Υδροχόο τον κυβερνάει ο Κρόνος, σύμφωνα με την αρχαία αστρολογία. Πάντως εμείς θα πάρουμε ως κυβερνήτη και τον Ουρανό. Επειδή και οι δυο πλανήτες έχουν άσχημη όψη μεταξύ τους, αυτό είναι κακό σημάδι για τα θέματα 6ου οίκου. Πράγματι κάνει μια εργασία που γενικά θεωρείται καλή, αλλά δεν είναι αυτό που τον ικανοποιεί και σκέφτεται πως θ’ αλλάξει δουλειά – το τρίγωνο του Ουρανού με τα φώτα είναι αυτό που του δίνει βοήθεια στα επαγγελματικά και στην υγεία. Αυτά όμως σ’ ένα φαινομενικό επίπεδο, ουσιαστικά ούτε στη δουλειά είναι ικανοποιημένος λόγω του τετραγώνου Ουρανού με τον Κρόνο και βέβαια και η υγεία δεν είναι ότι καλύτερο (χρόνια κατάθλιψη), επικίνδυνα τροχαία που βέβαια σώθηκε, απλά καταστράφηκαν τ’ αυτοκίνητα.
• Ο 7ος οίκος με ακμή στον Υδροχόο, το άτομο δύσκολα παντρεύεται και αν παντρευτεί θα κάνει έναν πολύ εκκεντρικό γάμο φύσεως Ουρανού. Αν πάρουμε υπόψη πως ο Ουρανός είναι στον 3ο, αυτό δηλώνει και εκκεντρικό γάμο της αδελφής (ο του 7ου στον 3ο) σχέσεις και συνεργασίες ξαφνικές και ίσως ξαφνικά νομικά θέματα.
• Ο 8ος οίκος, έχει κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στον 4ο, κάτι που δείχνει μαγεία στο σπίτι, θάνατος στο σπιτικό, κληρονομικά σχετικά με ακίνητα, σεξουαλικότητα (8ος) θαμμένη (4ος) και θολή (Ποσειδώνας). Ο κυβερνήτης του 8ου ο Ποσειδώνας σε όψη περίεργη με τον Άρη, όψη 108ο δείχνει ακραίες ερωτικές παρεκκλίσεις που όμως δεν εκδηλώνονται για δύο λόγους:
• Ο Άρης είναι στο 12ο οίκο.
• Η όψη είναι επίσης κρόνιας φύσεως, μην ξεχνάμε επίσης πως οι δυο φυσικοί κυβερνήτες του 8ου, ο Άρης και ο Πλούτωνας κάνουν ακριβείας γωνία 45ο μεταξύ τους και στο μεσοδιάστημά τους είναι στις 16ο παρθένου σε ακριβείας τετράγωνο με Ερμή, κάτι που δηλώνει εμπλοκή μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα με Ερμή και που δείχνει τάσεις φανατισμού, εμμονής και προσήλωσης που σημαίνει πως αν μια φορά ερωτευθεί, ερωτεύεται για πάντα.
• Ο 9ος οίκος έχει ακμή που δεν μας ενθουσιάζει μιας και βρίσκεται στις 21ο Κριού, πάνω στον απλανή Baten Kaitos ο οποίος συνδέεται με ναυάγια κάθε μορφής και επίσης εκεί βρίσκεται η απόλυτη πτώση του Κρόνου. Ο πλανήτης στην απόλυτη πτώση είναι φυσικό να βγάλει τις χειρότερες ποιότητές του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Κρόνος θα βγάλει ματαιώσεις, ακυρώσεις, καθυστερήσεις. Επειδή ο Κρόνος συνδέεται με πατέρα, οι καθυστερήσεις αυτές θα έχουν να κάνουν πιθανόν με αυτόν. Πράγματι το άτομο αυτό καθυστέρησε τις σπουδές λόγω αιφνιδίου θανάτου του πατέρα, ματαιώθηκαν επιθυμίες για σπουδές στο εξωτερικό για τον ίδιο λόγο, αναβλήθησαν επιθυμίες για άλλου είδους σπουδές. Γενικά οι σπουδές δεν του χαρίστηκαν ποτέ. Το ότι μπόρεσε να σπουδάσει οφείλεται στους εξής παράγοντες:
• Η ακμή του 9ου κάνει ακριβείας τρίγωνο με τον κυβερνήτη του 9ου τον Άρη.
• Ο κυβερνήτης του 9ου κάνει ακριβείας σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης.
• Ο φυσικός κυβερνήτης του 9ου βρίσκεται στον 9ο και βρίσκεται σε τονισμένο σημείο του ωροσκοπίου. Αρνητικό επίσης σημάδι για τις σπουδές είναι ο Νότιος Δεσμός ο οποίος συνηγορεί για καθυστερήσεις και τις ματαιώσεις που αναφέραμε. Ευτυχώς ο Χείρωνας στον ίδιο οίκο λειτουργεί θεραπευτικά στα τραύματα του Νότιου Δεσμού. Ίσως σε προηγούμενες ενσαρκώσεις η ψυχή ν’ ασχολήθηκε με ανώτερες γνώσεις χρησιμοθηρικά. Μπορεί επίσης να σνόμπαρε κάθε μεταφυσική δραστηριότητα που δεν είχε υλιστική απόχρωση (Ταύρος). Η τιμωρία του στην ενσάρκωση αυτή είναι ν’ ασχολείται με θέματα Νότιου Δεσμού (π.χ. οικονομικά) και όταν επιδιώκει μη υλιστική γνώση να βρίσκει ανυπέρβλητες δυσκολίες. Με το Νότιο Δεσμό στον 3ο πρέπει ν’ αρχίσει ένα νέο κύκλο πνευματικής δραστηριότητας, σε θέματα ευρύτερης μεταφυσικής (λόγω Σκορπιού) και στα οποία θα δοθεί με πάθος.
• Ο Νότιος Δεσμός στον Ταύρο στον 9ο δείχνει μια ολοκλήρωση υλιστικής κοσμοθεώρησης, περασμένης μέσα στο κύτταρο, μέσα από μια μοιραία διαδικασία, προφανώς όταν ήταν μαθητής (μιας και ο Βόρειος Δεσμός είναι στον 3ο) έγινε η πρώτη ρωγμή της υλιστικής αυτής θεώρησης και από τότε η ψυχή ψάχνει συνεχώς μεταφυσικά μονοπάτια στα οποία όμως δεν είναι εύκολο να πάει γιατί έχει να δουλέψει πολύ στο κάρμα του Ταύρου, μιας και έχει πλανήτες στο Νότιο και μάλιστα τον φυσικό κυβερνήτη του 9ου - Δία.
Ο Νότιος Δεσμός στον Ταύρο δείχνει ξεκάθαρα υλιστικό προσανατολισμό σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και πιθανότατα έκανε σπουδές με υλιστικό κίνητρο, ή σπουδές υλιστικά προσανατολισμένες. Θα πρέπει τώρα να μάθει πως η ύλη δεν είναι το παν, πως υπάρχουν πραγματικότητες πέρα από την ύλη και γι’ αυτό θα ξεκινήσει μια θητεία σε θέματα μεταφυσικής, αλλά από την αρχή. Θα πρέπει να διαβάσει πολύ καλά αλφαβητάρια του εσωτερισμού και της μεταφυσικής και αυτό θα το κάνει μέσα από διαδικασίες τραυματικές (Σκορπιός) και ξαφνικά χτυπήματα (Ουρανός στον Σκορπιό και Ουρανός σύνοδο στο Βόρειο Δεσμό).
• Ο 10ος οίκος, το Μεσουράνημα, βρίσκεται στις 23ο Ταύρου με τον πλανήτη Δία εφαπτόμενο, κάτι που μπορεί να δηλώνει τα εξής:
• Εύνοια στην καριέρα και γενικότερα στη σταδιοδρομία.
• Επίδραση κάποιου συγγενή ή κάποιου Διικού προσώπου (ιερωμένος, καθηγητής κ.ά.) στο πεπρωμένο.
• Εύνοια του πατέρα στην επαγγελματική καριέρα του ατόμου.
• Ένα επάγγελμα φύσεως Δία (π.χ. καθηγητής).
• Επίδραση εξωτερικού στην καριέρα.
• Όλα τα παραπάνω συνέβησαν. Συγκεκριμένα:
• Μπόρεσε να ολοκληρώσει τις σπουδές του παρά τις αντιξοότητες, να βρει εύκολα εργασία της ιδιότητάς του.
• Κάποιος καθηγητής του από τα μαθητικά του χρόνια προσπάθησε να του δείξει πως υπάρχουν και άλλες πραγματικότητες πέρα από αυτές που συλλαμβάνουν οι πέντε αισθήσεις, προσπάθησε δηλαδή να τον πάει στον κόσμο του Σκορπιού. Ο πατέρας αφενός δεν παρενεύει στις επαγγελματικές του επιλογές, αφετέρου στον στήριξε σε αυτές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αυτό, αλλά στις σκέψεις του υπάρχει η επιθυμία να κάνει κάποιες άλλες σπουδές, δεν νιώθει ικανοποίηση με αυτό που κάνει. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως αρέσκεται να μεταδίδει γνώσεις σε μικρά παιδιά κάνοντάς τους δωρεάν μαθήματα. Η τράπεζα που εργάζεται είναι τράπεζα του εξωτερικού.
Μέσα στο 10ο υπάρχει και ο πλανήτης Ερμής σε άριστη θέση και σχεδόν πάνω σε άριστο απλανή (Rigel) χωρίς καμιά δυσμενή γωνία παρά μόνο ευνοϊκές. Ο Ερμής στον οίκο της καριέρας δίνει προδιάθεση για επιτυχία στα θέματα του πλανήτη (εμπόριο, λόγος, επικοινωνία κ.ά.) και προφανώς στα πλαίσια της υπάρχουσας εργασίας του θα πρέπει να είναι άριστος στις δημόσιες σχέσεις, καλός πωλητής, άψογος σε τυχόν υπολογισμούς και γενικά να είναι άκρως επικοινωνιακός.
• Ο 11ος οίκος έχει ακμή σε πολύ καλό απλανή, Betelgeuse, κάτι που δείχνει εύνοια στα θέματα του 11ου. Πράγματι εύκολα μπορούσε να συνυπάρχει σε συλλογικούς χώρους, δεν του έλειψαν οι φιλίες, παρόλο που δεν τις επεδίωκε ιδιαίτερα και γενικά οι επαγγελματικοί στόχοι έστω και με καθυστερήσεις πραγματοποιούνταν. Το ότι η ακμή είναι στους Διδύμους και ο κυβερνήτης ο Ερμής είναι πανίσχυρος και γωνιακός είναι ασφαλώς εγγύηση για επίτευξη των στόχων.
Μέσα στον 11ο υπάρχουν τα φώτα κάτι που δείχνει μεγάλη εύνοια. Όμως, παρόλο που είχε πάντα εύκολα φιλίες και επαφές με συλλογικούς χώρους, ποτέ δεν το απολάμβανε, γιατί:
• Οι τρεις πλανήτες στον 11ο είναι χτυπημένοι με όψη τετραγώνου από Πλούτωνα.
• Χτυπιούνται επίσης και από τον Άρη με όψη 45ο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι δικοί του να τον ονομάζουν μέχρι και μισάνθρωπο και να λένε πως έχει τον ανθρωποδιώχτη. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται με άλλους αλλά κατά βάθος να είναι πάντα μόνος του και μέσα στο πλήθος προσπαθεί να ξεχάσει τη θανάσιμη μοναξιά του. Όμως όταν βρεθεί με κάποιο άτομο για πολύ θα κουραστεί να υποκρίνεται τον κοινωνικό, και τότε ή θα αποδράσει ή θα κάνει τους άλλους ν’ απομακρυνθούν. Φυσικά όλα αυτά ισχύουν και για τις ερωτικές σχέσεις γιατί οι πλανήτες στον 11ο με πολικότητα λειτουργούν και στον απέναντι οίκο, τον 5ο.
• Ο 12ος οίκος είναι στον Καρκίνο, άρα έχει κυβερνήτη τη Σελήνη, η οποία είναι μεν στη θέση της στον Καρκίνο αλλά καμένη και χτυπημένη από τον Πλούτωνα με τετράγωνο. Αυτό σημαίνει ταραγμένο ψυχισμό αλλά που μπορεί και κρατιέται και μπορεί πολλές φορές να ξεγελά και τον εαυτό του. Ο δεύτερος κυβερνήτης του 12ου ο Ήλιος είναι και αυτός σε τετράγωνο με Πλούτωνα κάτι που δείχνει ακόμα περισσότερο τον ταραγμένο ψυχισμό.
Ο Κρόνος στην ακμή του 12ου δείχνει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια του ατόμου, είναι ένδειξη στεναχώριας από τον πατέρα και βέβαια δείχνει και την ταλαιπωρία που υπέστει ο πατέρας. Αν πάλι πάρουμε υπόψη πως ο Κρόνος κυβερνά και τον 5ο οίκο, αυτό δηλώνει κρυμμένα ερωτικά, δείχνει πως θέματα ερωτικά είναι βαθιά θαμμένα και εμπλέκονται σ’ αυτά πρόσωπα μεγαλύτερα στην ηλικία ή παίζονται περίεργα παιχνίδια ψυχολογικής υφής με το πατρικό πρότυπο.
Ο Άρης πάλι μέσα στο 12ο είναι άλλη μια ένδειξη για κρυφά ερωτικά, δείχνει ένα άτομο που έχει ερωτική ζωή καθαρά ιδιωτική και βέβαια δείχνει το έντονο παρασκήνιο στην ερωτική του ζωή. Ταραγμένο υποσυνείδητο μιας και οι δύο κακοποιοί βρίσκονται σ’ αυτόν τον οίκο και οι κυβερνήτες του εμπλέκονται με τον Πλούτωνα.
Γενικά Άρης, Κρόνος στο 12ο συνηγορούν για άλυτα ψυχολογικά προβλήματα και δίνουν μια έλξη για θέματα θανάτου και βαριάς μεταφυσικής.
Ο Άρης στο 12ο είναι ένδειξη ατυχημάτων και ο Κρόνος στον ίδιο οίκο είναι ένδειξη μοναξιάς.
Έλεγχος Υγείας
Η υγεία αστρολογικά εξετάζεται από τον Ήλιο, τη Σελήνη, τους κυβερνήτες 6ου και 12ου, πλανήτες μέσα σ’ αυτούς, τις ακμές τους, το μεσοδιάστημα της υγείας Ήλιος/Σελήνη, το μεσοδιάστημα ασθενειών Κρόνος/Ποσειδώνας, το μεσοδιάστημα εξασθένησης Άρης/Ποσειδώνας και βέβαια τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα που είναι και δείκτες υγείας. Φυσικά μελετάμε και τον 8ο για να δούμε τη μακροζωία.
• Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με Πλούτωνα είναι μια ένδειξη αντοχής αλλά και συνάντησης πολλών δυσκολιών στη ζωή. Το τρίγωνο με Ουρανό είναι ένδειξη υπέρβασης ξαφνικών προβλημάτων υγείας. Ο Ήλιος είναι σημαντικός ως δείκτης υγείας γιατί κυβερνά και τον ωροσκόπο και συγκυβερνά το 12ο.
Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι περισσότερο ένδειξη προβλημάτων σε επίπεδο ψυχικής υγείας (γιατί κυβερνάει το 12ο).
• Η Σελήνη σε τρίγωνο κι αυτή με Ουρανό, κυβερνήτης του 12ου και σε σκληρή όψη με Πλούτωνα είναι και αυτή ένδειξη για ψυχολογικά προβλήματα (12ος). Είναι επίσης καμένη, κάτι που σημαίνει πως το άτομο έχει γεννηθεί με Νέα Σελήνη, και γεννήσεις στη Νέα Σελήνη είναι συνήθως ένδειξη ασθενικότητας.
• Το Μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης στις 4ο περίπου του Καρκίνου δεν ενεργοποιείται από κάποιο πλανήτη, άρα το δεδομένο της υποτονικής ιδιοσυγκρασίας παραμένει.
• Ο Κρόνος κυβερνήτης του 6ου στο 12ο, δεν είναι καλό σημάδι για ψυχική κυρίως υγεία.
• Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Μεσουρανήματος σε ακριβείας τετράγωνο με Πλούτωνα είναι δύσκολη ένδειξη και για θέματα καριέρας, και για γονείς αλλά και για την ψυχική κυρίως υγεία του ατόμου.
• Το Μεσοδιάστημα των ασθενειών Κρόνου/Ποσειδώνα είναι στις 6ο Ζυγού, ενεργοποιείται με τετράγωνο από τον Ήλιο, βρίσκεται κοντά στον Πλούτωνα, και ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης στις 4ο Καρκίνου. Αυτά μπορεί να σημαίνουν: α) σωματική αντίδραση ή ασθένεια σαν αποτέλεσμα συναισθηματικού πόνου ή εκνευρισμού, β) βαριά συναισθηματική καταπίεση (λόγω εμπλοκής Πλούτωνα), γ) συναισθηματική καταπίεση και αναστολές και μεγάλη απαισιοδοξία από όλους τους παράγοντες που αναφέραμε. Είναι ξεκάθαρα πως αυτό το άτομο έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα που πολλές φορές σωματοποιούνται.
Επίσης είναι άτομο απαισιόδοξο και αυτή η απαισιοδοξία λειτουργεί ανασταλτικά στο να μπορέσει να ελέγξει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ευτυχώς ο Δίας είναι πάνω στο Μεσουράνημα και έτσι λειτουργεί ως δυνατός αντισταθμικός παράγοντας στα τυχόν προβλήματα υγείας που έχει και δίνει μια νότα αισιοδοξίας μέσα σ’ αυτό το φάσμα παραίτησης και απαισιοδοξίας.
Σεξουαλικότητα
Για μελέτη σεξουαλικότητας εξετάζουμε:
• ακμή 5ου, κυβερνήτη 5ου και πλανήτες στον 5ο.
• Αφροδίτη και όψεις που κάνει.
• Άρης και όψεις που κάνει.
• Μεσοδιάστημα Άρη/Αφροδίτης.
• Μαύρη Σελήνη.
Ο 5ος οίκος είναι άδειος έχει πρώτο κυβερνήτη τον Δία και δεύτερο τον Κρόνο. Ο Δίας κάνει δύσκολη όψη με τον Άρη, κάτι που θα μπορούσε να δηλώσει βιαστικές σχέσεις, και παράνομες σχέσεις, σχέσεις δηλαδή που δεν έχουν κοινωνική έγκριση.
Ο δεύτερος κυβερνήτης του 5ου, ο Κρόνος είναι σε αδυναμία στο Λέοντα και στον οίκο του πόνου και του παρασκηνίου (12ος).
• Και οι δύο κυβερνήτες συνηγορούν για κρυφές σχέσεις, ακόμα και για παράνομες σχέσεις.
• Ο φυσικός κυβερνήτης του 5ου, ο Ήλιος, σε σκληρή όψη με τον Πλούτωνα (τετράγωνο), είναι ένδειξη για σκοτεινές σχέσεις, για σχέσεις τις οποίες παίζονται παιχνίδια υπόγεια, για σχέσεις ακραίες.
• Η Αφροδίτη, φυσικός δείκτης των ερωτικών σε ακριβείας τετράγωνο με Πλούτωνα, δείχνει ακραία σεξουαλικότητα, ακραία πάθη και επειδή στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Πλούτωνα βρίσκεται ο Άρης είναι πιθανόν κάποιος βιασμός κυριολεκτικός ή μεταφορικός.
• Ο Άρης στο 12ο είναι μια άλλη ένδειξη για σκοτεινές σχέσεις, σχέσεις παρασκηνιακές και παράνομες.
• Το μεσοδιάστημα σεξουαλικότητας Αφροδίτης/Άρη πάνω στον Κρόνο στον 12ο οίκο, δείχνει αναστολές, περιορισμούς στην ερωτική ζωή, τάση για μια μη φυσιολογική σεξουαλική έκφραση, άρα για αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά.
• Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σε όψη 108ο (όψη 108ο (decile) είναι ένδειξη λανθασμένης κατεύθυνσης της ενέργειας, σοβαρή ένδειξη ομοφυλοφιλίας κατά Ebertin. Το μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα είναι στις 17ο ζυγού, το οποίο δεν ενεργοποιείται παρά μόνο από το Βέρτεξ που είναι στις 17ο Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει πως άτομα που μοιραία υπεισέρχονται στη ζωή του προκαλούν εξασθένηση, αποδόμηση.
• Υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος, όταν εμπλακεί ερωτικά με ένα άτομο να υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, να μην έχει όρεξη να κάνει απολύτως τίποτα. Επειδή το Βέρτεξ είναι στον Αιγόκερω, ο πατέρας λειτούργησε ως παράγοντας εξασθένησης αστρολογικά άρθρα

{ 43 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Πάρα πολύ καλή η ανάλυση του ωροσκοπίου. Μπράβο! Θα έλεγα όμως ότι ο 5ος οίκος έχει περισσότερο να κάνει με τις ερωτικές περιπέτειες που δεν οδηγούν σε συναισθηματική δέσμευση. Η σοβαρή σχέση και ο γάμος φαίνονται από την ακμή του 7ου και τον κυβερνήτη του. Η δε σεξουαλικότητα καλό είναι να εξετάζεται περισσότερο μέσα από την μελέτη του 8ου οίκου.
    Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω ότι οι φιλίες του ατόμου είναι τομέας στον οποίο το άτομο πληρώνει καρμικά χρέη ή αισθάνεται ασφάλεια/οικειότητα/προσκόλληση. Κι αυτό γιατι η Αφροδίτη (η οποία βρίσκεται στον 11ο οίκο) ειναι ο κυβερνήτης του Νότιου Δεσμού (στον Ταύρο). Ο κυβερνήτης όμως του Κλήρου Τύχης είναι ο Ήλιος, ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο. Αυτό, επομένως, δείχνει ότι η ψυχή του συγκεκριμένου ατόμου μέσα από το σύνολο των διαφόρων ενσαρκώσεων, εκτός από ανάγκη για δημιουργικότητα (Κλήρος Τύχης στον Λέοντα) και αυτοθυσία/καλλιτεχνικότητα/μεταφυσική ενασχόληση (Κλήρος Τύχης στον 12ο), αντλεί ικανοποίηση (και αποζητά) και από μια υγιή οικογενειακή ζωή. Οι αναμνήσεις έχουν μεγάλη σημασία για το άτομο, όπως επίσης η έκφραση των συναισθημάτων του, και η ένταξή του σε κοινωνικές ομάδες (με σκοπό τις φιλικές συναναστροφές ή την εκπλήρωση κάποιου κοινωνικού οράματος).
    Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Βόρειου Δεσμού του στον Σκορπιό (ο Άρης) βρίσκεται στον Λέοντα στον 12ο οίκο, ενισχύοντας την άποψη ότι για να ολοκληρωθεί/εξελιχθεί η ψυχή του ατόμου, απαιτείται ενασχόληση με θέματα του 12ου οίκου και του Λέοντα.
    Ο δε Πλούτωνας (ως σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού) βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο, υποδεικνύοντας ότι το άτομο, για να πετύχει την εσωτερική του πληρότητα, θα πρέπει να φέρει αρμονία και ισορροπία στη ζωή του (Ζυγός), προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη του αυτο-εκτίμηση και να πραγματοποιήσει μια ορθή και αντικειμενική αυτο-αξιολόγηση (2ος οίκος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Μανώλη. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τον χάρτη, θα ήθελα, αν δεν σε πειράζει, να επισημάνω/προσθέσω μερικά πραγματάκια ακόμα.
    Καταρχάς, πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο, κυκλοθυμικό και στοργικό άτομο, με έντονη καρκινίσια επιρροή στον χάρτη τοϋ: Ήλιος (που είναι και κυβερνήτης του Ωροσκόπου) σε σύνοδο με Σελήνη στον Καρκίνο. Στη σύνοδο αυτή μεταξύ των 2 Φώτων σαφώς η Σελήνη είναι ισχυρότερη!
    Η Σύνοδος αυτή σε γενικές γραμμές δίνει διαίσθηση, μεταβλητότητα σε ψυχικές διαθέσεις, εσωστρέφεια και μια τάση να δικαιολογείται το άτομο διαρκώς για τις πράξεις του. Η αυτοέκφραση του ατόμου συνδέεται άμεσα με τις υποδυνείδητες ανάγκες του και γενικότερα με τον υποσυνείδητο εαυτό του.
    Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου (τονίζοντας περαιτέρω το καρκινίσιο στοιχείο και) υποδεικνύοντας ίσως ότι το άτομο ειναι αρκετά δοτικό και περιποιητικό στις σχέσεις του.
    Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης είναι πιθανόν να δίνει ωραία εξωτερική εμφάνιση στο άτομο (σε συνδυασμό πάντοτε με τον Ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα) ή τουλάχιστον να το κάνει συμπαθητικό και γοητευτικό (ακόμα κι αν στερείται φυσικής ομορφιάς).
    Αναφορικά με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, έχω παρατηρήσει πως η συγκεκριμένη όψη (όπως και όλες οι αρνητικές γωνίες μεταξύ Ήλιου-Πλούτωνα) κάνουν το άτομο να αισθάνεται άτυχο ή αδικημένο από την ζωή, ενώ μάλιστα σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να "πάσχει" από κάποιο σύνδρομο καταδίωξης και να αισθάνεται ότι όλοι συνομωτούν εναντίον του.
    Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης συνήθως δείχνει ότι το άτομο αφενός είχε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια (τα οποία με Ποσειδώνα στον 4ο οίκο αναπολεί και έχει εξιδανικεύσει), αφετέρου έχει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και ενδεχομένως και ένα στενό δέσιμο με την μητέρα, το οποίο μπορεί είτε να οφείλεται σε κάποιο οιδιπόδειο σύμπλεγμα, είτε να προκάλεσε κάποια σύγχυση ρόλων/προτύπων ή ακόμη και ομοφυλοφιλία.
    Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει ισχυρή φαντασία, αλλά και δυσκολία στη συγκέντρωση και στον προσανατολισμό.
    Ο Ερμής στον 10ο οίκο δείχνει κλίση προς τα ελεύθερα επαγγέλματα και το γράψιμο. Κάποια αλλαγή καριέρας ή ταυτόχρονη ενασχόληση με 2 διαφορετικά επαγγελματικά αντικείμενα είναι πιθανόν να συμβούν.
    Το ημιτετράγωνο Άρη-Πλούτωνα δίνει στο άτομο ισχυρή σεξουαλικότητα, ενώ δεν αποκλείεται το άτομο να συνδέει τη βία με την ηδονή.
    Η σύνοδος Δία με Μεσουράνημα υπόσχεται τύχη και εύνοια σε θέματα καριέρας, ενώ η καριέρα του ατόμου μπορεί να σχετίζεται με διδασκαλία, νομική, τουρισμό, ξένες γλώσσες.
    Ο Ουαρανός στον 3ο οίκο δείχνει ένα πολύ έξυπνο και πρωτότυπο μυαλό και συνηγορεί στην δυσκολία συγκέντρωσης που αναφέρθηκε πιο πάνω. Δεν αποκλείονται περίεργα συμβάντα ή ατυχήματα κατά τη διάρκεια κοντινών ταξιδιών, ενώ είναι πιθανή κάποια αποστασιοποίηση από συγγενείς, αδέλφια (αν υπάρχουν) ή γείτονες. Επιπλέον, άτομα με αυτή τη θέση συχνά μελετούν Αστρολογία.
    Ο Ποδειδώνας στον 4ο οίκο είναι θέση που δείχνει απογοητεύσεις μέσα στο σπίτι και την (πατρική) οικογένεια. Ίσως, ένας εκ των 2 γονέων να είχε κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του "οσιομάρτυρα", έχοντας μια τάση να θυματοποιείται. Μπορεί το άτομο να ασχοληθεί με τα μεταφυσικά/ψυχικά φαινόμενα κάποια στιγμή στη ζωή του.
    Ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο μπορεί να δείχνει κάποια εμμονή με το φαγητό, το χρήμα, τα υλικά αγαθά γενικότερα, τις ηθικές αξίες ή τα ζητήματα αυτο-εκτίμησης και αυτο-αξιολόγησης.
    Οι αξίες και οι αρχές του ατόμου μπορεί σε κάποια φάση να αλλάξουν ριζικά.
    Το τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη του πρώτου (Ήλιο) και στον κυβερνήτη του τέταρτου οίκου (Πλούτωνα) δείχνει δυσκολίες και προβλήματα με γονείς και πατρικό σπίτι.
    (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (...συνέχεια)
    Η σύνοδος του κυβερνήτη του πρώτου (Ήλιου) με τον κυβερνήτη του 12ου (Σελήνη) δείχνει ότι το άτομο έχει διαίσθηση και ανάγκη για απομόνωση, ενώ η τωρινή ενσάρκωση του ατόμου με κάποιο τρόπο συνδέεται με την αμέσως προηγούμενη ενσάρκωσή του (πχ: άλυτοι καρμικοί λογαριασμοί).
    Η σύνοδος του κυβερνήτη του πρώτου (Ήλιου) με τον κυβερνήτη του 10ου και 3ου (Αφροδίτη) δείχνει ότι η προσωπικότητα του ατόμου διψάει για την επίτευξη μιας ικανοποιητικής καριέρας (ο Δίας άλλωστε σε σύνοδο με το MC δείχνει ότι το άτομο αντλεί ικανοποίηση μέσα από το χτίσιμο μιας δυνατής καριέρας και μέσα από την κοινωνική καταξίωση), καθώς επίσης και για ανθρώπινη επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών (κάτι που επιβεβαιώνεται και από την θέση του Ερμή στους Διδύμους).
    Ο κυβερνήτης του 7ου (ο Ουρανός) είναι μεν ανάδρομος, αλλά παρ'όλα αυτά δεν παύει να είναι σε έξαρση στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, είναι πιθανές κάποια εσωστρέφεια και κάποιες καθυστερήσεις σχετικές με την συναισθηματική ζωή του ατόμου....οι προοπτικές όμως για μια θετική τελικά εξέλιξη στα θέματα του 7ου οίκου είναι καλές. Το άτομο έλκει γενικά ανεξάρτητα, ίσως εκκεντρικά, σεξουαλικά και δυνατά (εσωτερικά) άτομα γύρω του. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον 3ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου του δείχνει ότι η επικοινωνία αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για εκείνον μέσα σε μια σοβαρή σχέση (ή έναν γάμο). Δεν αποκλείεται μια σχέση ή ένας γάμος με άτομο αρκετά μικρότερο σε ηλικία ή με άτομο το οποίο γνώριζε από τα σχολικά του χρόνια.
    Τέλος, ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα μαρτυρά ότι πρόκειται για ένα άτομο που θέλει να τραβά την προσοχή, είναι αξιοπρεπές, μελοδραματικό και δημιουργικό, ενώ το τετράγωνο Άρη με Μεσουράνημα δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο να διεκδικήσει με ορμή, πάθος και δυναμισμό την καριέρα που ονειρεύεται χωρίς φοβάται να μπει στη διαδικασία καβγάδων και επιθέσεων (αν χρειαστεί). Και καθότι ο Άρης τετραγωνίζει και το IC, καβγάδες και εντάσεις αναμένονται και εντός πατρικής οικογένειας.
    Μανώλη, και πάλι συγχαρητήρια για την ανάλυσή σου. Ελπίζω η τοποθέτηση και τα πρόσθετα σχόλιά μου να μην κούρασαν. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Μανώλη. Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο, παρέλειψα να συστηθώ. Με λένε Παναγιώτη και εννοείται ότι κι εμένα θα με ενδιέφερε η ανταλλαγή απόψεων πάνω στην Αστρολογία (και γενικότερα σε ενδιαφέρουσα θεματολογία).
    Ας συστηθώ και αστρολογικά τώρα:
    Ήλιος στους Διδύμους στον 9ο οίκο, Σελήνη στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο, Ωροσκόπος Παρθένος και Μεσουράνημα στους Διδύμους :)
    Εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μανώλη. Είμαι αυτοδίδακτος. Ο Ήλιος και ο ωροσκόπος σου στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνουν έντονα σκορπίσια χαρακτηριστικά: εσωτερική δύναμη, μυστικοπάθεια, εσωστρέφεια, πλούσιο συναισθηματικό κόσμο.
    Η δε Σελήνη σου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ότι σου αρέσει η αρμονία και η ισορροπία και έχεις μια έμφυτη καλαισθησία.
    Το μεσουράνημά σου στον Λέοντα σου δίνει δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα και ηγετικές ικανότητες σε σχέση με την καριέρα σου.
    Ο Ήλιος σου είναι στον πρώτο ή στον 12ο οίκο σου? Αν είναι στον 12ο, χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή διαίσθηση και ανάγκη για εσωτερική απομόνωση και πνευματικότητα. Αν είναι στον 1ο οίκο σου, είσαι πολύ δυναμικός, παρορμητικός, ίσως λίγο αυταρχικός κάποιες φορές και εκπέμπεις μία προσωπική λάμψη.
    Αν θέλεις, δώσε μου περαιτέρω στοιχεία για το γενέθλιο ωροσκόπιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρων ο χάρτης σου. Η σύνοδος Πλούτωνα- Ωροσκόπου με τον Πλούτωνα (ο οποίος είναι και κυβερνήτης ολόκληρου του χάρτη σου) στον Σκορπιό και στον πρώτο οίκο σου σε κάνει να εκπέμπεις έντονη αύρα, να είσαι δυναμικός, μυστηριώδης, αποφασιστικός με καλή ζωτικότητα και με μια ικανότητα να "μεταμορφώνεις" την προσωπικότητά σου όταν χρειάζεται, αλλά και να επιβιώνεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
    Επίσης, έχεις σύνοδο ακριβείας Ήλιου-Πλούτωνα η οποία σου προσδίδει ακόμα πιο έντονο σκορπίσιο στοιχείο. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο, έχεις ατσάλινη θέληση και οξύνοια και η προσωπικότητά σου είναι διεισδυτική, βαθιά, εξερευνητική και κυριαρχική.
    Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης με την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο σου δίνει αναμφισβήτητα ωραία εξωτερική εμφάνιση, σε κάνει συμπαθή προς τα έξω και διπλωμάτη όταν χρειάζεται.
    Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, όμως, σε κάνει οξύθυμο και ριψοκίνδυνο κάποιες φορές και σου προσδίδει παρορμητισμό, ζωντάνια, μαχητικότητα και μια αίσθηση προσωπικής αυτονομίας.
    Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου δίνει καλοσύνη, ευαισθησία, καλλιτεχνικότητα.
    Το τρίγωνο Ήλιου-Δία θεωρείται ως η πιο τυχερή όψη ίσως που μπορεί να υπάρξει σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.Προστατεύει την κράση και την υγεία σου και δίνει αισιοδοξία, αλλά και έλξη προς τη φιλοσοφία και τα ταξίδια.
    Η Σελήνη σου στον 12ο οίκο είναι μία θέση που σου χαρίζει ισχυρή διαίσθηση και αγάπη προς ο,τιδήποτε μυστηριακό και μεταφυσικό. Έχεις καλλιτεχνικές ευαισθησίες, αλλά και μια ιδιαίτερη επαφή με τα όνειρά σου (δεν αποκλείεται να βλέπεις και προφητικά όνειρα).
    Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου δείχνει ότι έχεις την τάση να προσπαθείς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, ενώ σύμφωνα με ορισμένους αστρολόγους η όψη αυτή μπορεί να αποτελεί ένδειξη μακροζωίας.
    Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη σου χαρίζει έναν ζωντανό ψυχισμό, είναι επιβοηθητικό για θέματα υγείας και σε κάνει κάπως ανυπόμονο.(συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (συνέχεια) Ο Ερμής σου στον Σκορπιό στον 1ο οίκο και σε σύνοδο με Κρόνο σου χαρίζει ένα μυαλό κοφτερό, σε κάνει επικοινωνιακό και λάτρη ουσιωδών συζητήσεων, σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτεις μυστικά, αλλά και να συγκεντρώνεσαι όταν το επιθυμείς. Ο λόγος σου έχει δομή, αλλά οι αντιλήψεις σου μπορεί να χαρακτηρίζονται από κάποια στερεότυπα και κάποιες πιθανές προκαταλήψεις. Ο Ερμής βρίσκεται πολύ κοντά στην ακμή του 2ου οίκου σου, πράγμα που σημαίνει ότι σου αρέσει να συζητάς (και να σκέφτεσαι) σχετικά με οικονομικά ζητήματα, ζητήματα προσωπικής σου αυτο-αξιολόγησης και ζητήματα που αφορούν ηθικές αξίες και αρχές.
    Η ανάδρομη Αφροδίτη σου στον Σκορπιό σε κάνει ζηλιάρη και κτητικό στα συναισθηματικά σου και σου φέρνει εσωστρέφεια, αλλά και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σου ζωή. Ίντριγκες και δυνατά πάθη είναι πιθανά με αυτή τη θέση.
    Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα δείχνει ότι αναζητάς την απόλυτη συναισθηματική ένωση και βλέπεις τις ερωτικές σου σχέσεις σαν κάλεσμα του πεπρωμένου σου...τις θεωρείς με λίγα λόγια καρμικές και μοιραίες. Όταν αγαπάς, είσαι σταθερός και πιστός.
    Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια όψη η οποία δίνει έντονο ερωτισμό και ερωτικές απολαύσεις. Φέρνει, όμως, και καβγάδες στις ερωτικές σχέσεις και καμμιά φορά το άτομο δυσκολεύεται να συνδυάσει σεξουαλική ηδονή με συναίσθημα ή να βρει στις σχέσεις του ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
    Η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης πλανήτης του 7ου οίκου σου και στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε θέση αδυναμίας. Το τρίγωνο, όμως, που δέχεται από τον Δία πιστεύω πως θα φέρει μακροπρόθεσμα θετική εξέλιξη στη συναισθηματική σου ζωή, έστω και ύστερα από κάποιες χρονοκαθυστερήσεις. Άλλωστε, μια υγιής συναισθηματική ένωση είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία για εσένα, αφού η κυβερνήτρια του 7ου οίκου σου Αφροδίτη βρίσκεται στον πρώτο οίκο σου.
    Ο Άρης στον Υδροχόο στον 4ο οίκο δηλώνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει με τη δράση του από τον μέσο όρο, είναι πρωτότυπος, φιλελεύθερος, του αρέσει να πειραματίζεται και επενδύει χρόνο και ενέργεια σε θέματα που αφορούν το σπίτι του και την πατρική του οικογένεια. Δεν αποκλείονται, μάλιστα, κάποιοι καβγάδες μέσα στην οικογένεια.
    Το ημιεξάγωνο Άρη-Δία σε κάνει άτομο ενθουσιώδες που αγαπάει τη φύση και την περιπέτεια.
    Το τετράγωνο, όμως, Άρη-Πλούτωνα είναι μία όψη που σε κάνει κάποιες φορές σκληρό, ακραίο, εξουσιαστικό και ελεγκτικό. Η σεξουαλικότητά σου είναι πανίσχυρη, αλλά δεν αποκλείεται η βία και η σεξουαλική ηδονή να συνδέονται άμεσα. (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δίας σου στους Ιχθείς στον 5ο οίκο υποδηλώνει ότι αντλείς ικανοποίηση μέσα από την αυτοθυσία και την εκδήλωση συμπόνοιας προς τους άλλους ανθρώπους και ότι σου αρέσει να διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Οι ερωτικές περιπέτειες, ο έρωτας, η αίσθηση της δημιουργίας, τα σπορ, η επαφή με τα παιδιά σου δίνουν χαρά! Επιπλέον, είσαι τυχερός σε ζητήματα που αφορούν παιδιά και τυχερά παιχνίδια. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, με τον Ήλιο στον 1ο και τον Δία στον 5ο οίκο, φανερώνει ότι νιώθεις έντονα την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι δικό σου και σε αυτό θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει η πατρότητα.
    Ο Κρόνος και ο Ουρανός στον 2ο οίκο σου δείχνουν οικονομικές δυσκολίες ή καθυστερήσεις ή υπεύθυνη, σοβαρή και πρωτότυπη αντιμετώπιση οικονομικών ζητημάτων. Δεν αποκλείονται ξαφνικά κέρδη ή ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Έχεις ισχυρές ηθικές αρχές και αξίες, τις οποίες όμως εκφράζεις και υποστηρίζεις με πρωτότυπο/σύγχρονο τρόπο και όχι με συντηρητισμό. Επίσης, είσαι αυστηρός σε ό,τι αφορά την προσωπική σου αυτο-αξιολόγηση.
    Ο Ποσειδώνας στον 3ο οίκο σου δίνει τεράστια αποθέματα φαντασίας και μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχεις καλό προσανατολισμό. Επιπρόσθετα, μπορεί να δείχνει απογοητεύσεις (ίσως και λόγω εξιδανίκευσης) από αδέλφια (αν υπάρχουν), συγγενείς ή γείτονες. Σου αρέσει να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και να ταξιδεύεις με την φαντασία σου.
    Το τετράγωνο Ήλιου-Μεσουρανήματος δείχνει ότι συνδέεις την προσωπική σου αξία με τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα και ότι θέλεις να αποδείξεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους (και ιδιαίτερα στην οικογένειά σου) ότι αξίζεις, μέσα από την δημιουργία μιας δυνατής καριέρας.
    Το τετράγωνο Πλούτωνα-Μεσουρανήματος (και IC) μπορεί να δηλώνει σημαντική αλλαγή καριέρας σε κάποια φάση της ζωής σου. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχεις βιώσει σημαντική μετακόμιση (αλλαγή σπιτιού) σε σημείο ξεριζωμού ή θάνατο (ελπίζω και εύχομαι πως οχι) μέσα στην οικογένεια. Η σύνοδος του κυβερνήτη του MC (Ήλιου) με τον Πλούτωνα (που είναι κυβερνήτης του AC) στο ζώδιο του Σκορπιού και στον πρώτο οίκο αποτελεί ακόμη μία ένδειξη για μια πιθανή στροφή 180 μοιρών στα επαγγελματικά σου και δείχνει ότι η καριέρα και η κοινωνική καταξίωση έχουν τεράστια σημασία για εσένα.
    Το τρίγωνο Κρόνου-Μεσουρανήματος υπόσχεται κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική επιτυχία/σταθερότητα μακροπρόθεσμα, παρά τις όποιες καθυστερήσεις. Το τρίγωνο που δέχεται ο κυβερνήτης του MC (Ήλιος) από τον Δία (που στο ωροσκόπιό σου συγκυβερνά τον 2ο οίκο, μαζί με τον Πλούτωνα, και που γενικά θεωρείται ως ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης) συνηγορεί στην επιτυχία στον τομέα αυτό, η οποία θα φέρει μάλιστα και οικονομικά οφέλη.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου σου είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι πανίσχυρος στο ζώδιο του Σκορπιού, πράγμα το οποίο ευνοεί τα οικονομικά σου μακροπρόθεσμα, έστω και ύστερα από καθυστερήσεις και εμπόδια (μην ξεχνάς τον Κρόνο σου στον 2ο οίκο σου). Η οικονομική σου κατάσταση και η προσωπική σου αυτο-εκτίμηση έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του 2ου οίκου βρίσκεται στον πρώτο οίκο και μάλιστα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο.
    Ο κυβερνήτης του 4ου οίκου σου (Ουρανός) στον Τοξότη δείχνει καταγωγή, ρίζες ή προέλευση από το εξωτερικό. Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σου στον 3ο δείχνει ότι ο έρωτας για εσένα έχει νόημα όταν υπάρχει, συν τοις άλλοις, και επικοινωνία και εγκεφαλική ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο κυβερνήτης του 6ου στον 4ο οίκο σου μπορεί να υποδηλώνει είτε εργασία από το σπίτι είτε ασθένεια σε κάποιο μέλος της οικογένειας.
    Ο κυβερνήτης του 8ου στον 1ο δηλώνει ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εσένα, ενώ έχεις βρεθεί (ή θα βρεθείς) αντιμέτωπος με σημαντικές εσωτερικές μεταμορφώσεις, αλλά και με κληρονομικά ζητήματα ή με τη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων άλλων.
    Ο κυβερνήτης του 12ου (Αφροδίτη) στον πρώτο οίκο και σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του πρώτου οίκου (Πλούτωνα) μπορεί να δείχνει κάποια στενή σύνδεση της αμέσως προηγούμενης ενσάρκωσης με την τωρινή (πχ καρμικά χρέη και λογαριασμοί).
    Τέλος, ο Νότιος Δεσμός σου στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο οίκο σου δείχνει ότι από προηγούμενες ζωές κουβαλάς μία ανάγκη για συνύπαρξη, καθώς επίσης γοητεία, διπλωματία, αγάπη προς ο,τιδήποτε μεταφυσικό/καλλιτεχνικό αλλά και μια τάση να θυματοποιείσαι.
    Πρέπει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις το Νότιο Δεσμό σου, αξιοποιώντας τα ταλέντα που σου προσφέρει, χωρίς όμως να κάνεις κατάχρηση αυτού και χωρίς να προσκολληθείς σε αυτόν. Διότι, στην παρούσα ενσάρκωση η καρμική σου αποστολή είναι άλλη και αντανακλάται στον Βόρειο Δεσμό σου.
    Πιο συγκεκριμένα, ο Βόρειος Δεσμός σου στο ζώδιο του Κριού και στον 6ο οίκο σε καλεί να είσαι ανεξάρτητος και ελεύθερος, προσφέροντας ομως ταυτόχρονα τις υπηρεσίες σου στους άλλους. Αρκεί βέβαια να μην προσκολλάσαι σε αυτούς. Θα πρέπει, ακόμη, στην παρούσα ενσάρκωση να αναπτύξεις τα εργασιακά σου ταλέντα, καθότι υπάρχουν προοπτικές για σημαντική εργασιακή επιτυχία.
    Ο κυβερνήτης του Νότιου (Αφροδίτη) στον πρώτο οίκο δείχνει υπερβολική ενασχόληση με το "εγώ" η οποία δεν επιφέρει ικανοποίηση, ενώ ο κυβερνήτης του Βόρειου (Άρης), ο οποίος είναι και παραδοσιακός κυβερνήτης του ωροσκόπου, στον 4ο οίκο σου δείχνει ότι η ενασχόληση με θέματα που αφορούν το σπίτι και την πατρική οικογένεια αφενός έχει σημασία για εσένα, αφετέρου αποτελεί μέρος της καρμικής σου αποστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να είσαι καλά φίλε μου. Ελπίζω να προσέγγισα, μέσα από την ανάλυσή μου, μέχρι κάποιο σημείο την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου. Ο χάρτης σου είχε φοβερό ενδιαφέρον, καθότι υπάρχει έντονη πλουτώνια επιρροή και stellium στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 1ο οίκο. Η Σελήνη στο Ζυγό και ο Άρης στον Υδροχόο προσδίδουν μια "αέρινη νότα" στο καθαρά υδάτινο ωροσκόπιό σου. Έτσι, έχεις διανοητικές ανησυχίες και διπλωματικές ικανότητες.
    Το στοιχείο της γης σχεδόν απουσιάζει από το ωροσκόπιό σου (μόνο τον Ποσειδώνα βλέπω σε ζώδιο της γης), πράγμα που σημαίνει ότι απαιχθάνεσαι τη ρουτίνα και τους πεζούς ανθρώπους, χωρίς συναίσθημα και φαντασία.
    Θεωρώ πως έχεις πολύ ισχυρή διαίσθηση και ταλέντο σε μεταφυσικές δραστηριότητες. Οι δε τοποθετήσεις σου σε αστρολογικά θέματα είναι πολύ εύστοχες.
    Όσον αφορά στο mail μου, έχω λογαριασμό στην gmail (google), αλλά αυτός περιέχει το ονοματεπώνυμό μου...το οποίο δεν θα ήθελα να φαίνεται σε forums ή ιστοσελίδες (βλέπεις, έχω κι εγώ Πλούτωνα στον πρώτο οίκο και την έχω τη μυστικοπάθειά μου) :-)
    Καλό σου μεσημέρι φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χμμμμ....πολύ πρωτότυπος και έξυπνος ο τρόπος με τον οποίο σκέφτηκες.
    Ωροσκόπο έχω στις 28 μοίρες της Παρθένου και Πλούτωνα στις 22 του Ζυγού.
    Η αστρολογική σκέψη οφείλεται στον Ουρανό μου (ο οποίος παρεπιμπτόντως βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού) στον 3ο οίκο μου. Επίσης, έχω ακριβές εξάγωνο Ωροσκόπου-Ουρανού και αντίθεση Ήλιου-Ουρανού.
    Ναι, ο Ερμής μου βρίσκεται στους Διδύμους στον 9ο, αλλά σε σύνοδο με Μεσουράνημα.
    Άλλες όψεις/θέσεις που δείχνουν ενδιαφέρον προς τα μεταφυσικά είναι οι εξής: Άρης στον 8ο, Ποσειδώνας στον 3ο, Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας, Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας, stellium στον 9ο οίκο.
    Έχω διαβάσει μερικά άρθρα uranian αστρολογίας και τα είχα βρει πολύ ενδιαφέροντα. Πιο χαρακτηριστικά, θυμάμαι ένα άρθρο σχετικό με τις λεγόμενες super sexual aspects, οι οποίες περιλαμβάνουν οπωσδήποτε τον αστεροειδή juno.
    Θα σου στείλω mail, ώστε να κρατήσουμε επικοινωνία. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα. Σου έστειλα τα στοιχεία γέννησής μου με mail. Πώς πέρασες το σ/κ? Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να διασκέδασες. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Μανώλη. Τι κάνεις? Εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το msn μου, το οποίο εδώ και κάποιες μέρες δεν λειτουργεί. Ελπίζω να είσαι καλά. Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 24/11/1989 wra 9 to prwi.. thessaloniki 8a mou peite merika pragmata k mena p endiaferomai. efi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ?? ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ.
    ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 6-12-1965 ΑΙΓΙΟ - 7 ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΤΟ E-MAIL MOY: mania1204@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ηθελα να μου κανετε κι εμενα μια αναλυση του γεννεθλιου χαρτη μου καθως και του φιλου μου..ειμαι γεννημενη 1/7/1985 12:45 και ο φιλος μου 9/7/1985 στην αθηνα.καθως επισης και για το που εχω την λιλιθ μου σε ποιο ζωδιο και οικο.
    Το mail ειναι: frpeggy@hotmail.com
    Ευχαριστω
    πεγκυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα κι εγώ μία ανάλυση του γενέθλιου χάρτη μου!Γεννήθηκα στις 13/09/1987 9:00 στη Θεσσαλονίκη.

    το mail μου είναι: danaisunny@yahoo.gr
    Ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπέρα,
    θα ήθελα ουσιαστικά να μάθω 1 και μόνο πράγμα για την ζωή μου για αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να δώ ανάλυση του γενέθλιου χάρτη δικού μου και του άντρα μου θα ήθελα να μάθω για τον 5ο οίκο μου για αυτό αν δεν σας κάνει κόπο και αν μπορείτε θα ήθελα να μου τα στείλετε στο mail μου εγώ έχω γεννηθεί 25/03/1977 ώρα 07:30 το πρωί στην Αθήνα και ο άντρας μου 08/08/1978 ώρα 3:15 τα ξημερώματα στην Αθήνα το mail μου είναι isidoravelentza@yahoo.gr
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 14 ΕΤΩΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 14-5-1999 ΩΡΑ 08.40 ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπερα,εχω εντυπωσιαστει απο την αναλυση του παραδειγmaτος!!
    Εαν ειχεις χρονο κ διαθεση θα μπορουσες να ριξεις μια ματια κ στον δικο μου
    09-09-1979 ωρα 00.15 μετα τα μεσανυχτα τοπος Καρδιτσα

    mail - kostapap_29@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλησπερα..θα ηθελα και εγω μια αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου.εχω γεννηθει την 7-1 1965 και ωρα 06.40 στην πατρα. περισσοτερο με ενδιαφερει το θεμα του γαμου, καθοσον δεν εχω παντρευτει..το mail μου ειναι iliosdias02@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα μπορουσατε να μου αναλυσετε και τον δικο μου αστρολογικο χαρτη? τα στοιχεια μου ειναι 20-09-1976 ημερομηνα γεννησης και ωρα 12:40 πρωι στην Αλεξανδρουπολη , γυναικα
    το mail μου ειναι xx_09_gr@hotmail.com ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μπορουσατε οταν βρειτε χρονο να αναλυσετε και τον δικο μου χαρτη
    20/9/76 11.15 πρωι Αθηνα, Γυναικα, με ενδιαφερουν τα προσωπικα, σχεση-γαμος
    το email μου ειναι alicestar20@gmail.com
    Ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα σας θα ήθελα και εγώ υποδειγματική ανάλυση γενέθλιου ωροσκόπου. :) 06/Σεπτεμβρίου/1988 11:30 το πρωί άνδρας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα θα ηθελα και εγω μια υποδειγματικη αναλυση εχω γεννηθει 10/05/1984 στο Düsseldorf της Γερμανιας ωρα 16:17
    το mail μου ειναι msdreammsdreaming@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θελω κι εγω πολυ τη γενεθλια αναλυση μου.με λενε ολγα εχω γεννηθει στη λαρισα 14-4-1966 και ωρα 15.20 το e mal μου ειναι olgakal66@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπέρα σας,
    ειναι ευκολο να δειτε την γενεθλια αναλυση μου; εχω γεννηθει 24/11/1989 ωρα 5:00 το πρωι στην θεσσαλονίκη το e-mail μου είναι xris_zamp@hotmail.com. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα σας , οι γεννέθλιες αναλύσεις Αστρολογικών Χαρτών γίνονται κατόπιν ραντεβού . Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

    Μαριάννα Μπατζέρη
    Αχαρνών 63, Αθήνα 10440
    Σταθερό: 213-0264514 , Κινητό : 697-6134943
    e-mail: marianna.batzeri@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έχω γεννηθεί στις 26 /11/1984 στις 7 το πρωί πιθανότατα κ ο σύντροφος μου στις 22/4/1979 στις 23:25.Αναλυστε τους χαρτες μας σας παρακαλω...email:pilinosmou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καταπληκτικη αναλυση αν και γνωριζω αστρολογια αλλα τελικα διαπιστωνω οτι δεν ξερω και τοσα πολλα...θα μπορουσα να εχω μια αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου και εγω παρακαλω? 11/03/1991 22:00 λημνος ευχαριστω παρα πολυ!!! anthie.ab@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα σας! Η ανάλυση είναι υπέροχη! Θα μπορούσατε να κάνετε και το δικό μου χάρτη; 16.06.1973 / ώρα 05.35 το πρωί / Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ! photochristos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε και το δικό μου χάρτη γιατί η μέχρι τώρα πορεία μου ήταν συναισθηματικά πολύ κουραστική. 4/10/1977 ώρα 9 το πρωι Πρεβεζα Σας ευχαριστώ k.patr@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα σας!θα ήθελα πολύ μια ανάλυση στο χάρτη μου.!23/03/1987 ώρα 14:11 Αθήνα. katerina_mand@windowslive.com. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας θα ήθελα μια ανάλυση στο χάρτη μ! 04/02/1998 ώρα 13:13 Ρεθύμνο. aspasiatzo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και γω θα θελα μια ανάλυση του χαρτή μου 13/9/94 18.15 Τιρανα, Αλβανια(τοπικη ώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sas parakalo tha eithela k ego mia analisi tou xarti mou 30/11/60- 8.00 to pm ( proi ) sta ioannina ,toulachristopoulou@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα ηθελα μια αναλυση του αστρολογικου χαρτη μου σας παρακαλω πολυ, ειμαι γεννημενος στις 1/6/2004 στις 8:35
    meremnest@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα..υπέροχη η ανάλυση σας..Συγχαρητήρια.. Σας ειναι εύκολο να κάνετε ανάλυση και του δικού μου αστρολογικου χάρτη; 20-11-1978 Ώρα 11:00 Πάτρα, γυναίκα , giotagiotaki32@gmail.com Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα μπορούσατε να κάνετε κ την δική μου αναλυση? Είμαι γεννημένη στις 25/03/1991 ώρα 06:25,στη Μόσχα. Email: eirini.la@windowslive.com.
    Σας ευχαριστώ! Καλημερααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πράγματι, εμβληματική ανάλυση αστρολογικού χάρτη! Κρίμα που αυτός που την έγραψε δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Πρόκειται για τον καθηγητή Χρήστος Παΐζης, επιστήμονας,ερευνητής και συγγραφέας. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανέντιμο, από το άτομο που αναδημοσιεύει τα έργα του, να μην αναφέρει ξεκάθαρα ποιος τα έχει γράψει, να μην παραθέσει στο τέλος του άρθρου πληροφορίες για τον πραγματικό συγγραφέα, που εκπόνησε τη συγκεκριμένη ανάλυση. Επειδή, κάποιος έχει πεθάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλέψετε τη δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σιγά, ρε παιδιά, με τα συγχαρητήρια για την "υποδειγματική ανάλυση", σε μια blogger, που η μόνη συμβολή στο συγκεκριμένο άρθρο ήταν το copy-paste! Αυτό που, μάλλον, δεν έχετε καταλάβει είναι ότι την "υποδειγματική ανάλυση" την έγραψε ο καθηγητής Χρήστος Παΐζης, ο οποίος δεν μπορεί να σας απαντήσει, καθώς έχει περάσει, από το 2015, στον άλλο κόσμο. Αν ενδιαφέρεστε για την ποιοτική αστρολογία, όπως φαίνεται από τα σχόλια σας, κάντε μια αναζήτηση στο όνομα του, για να βρείτε τα άρθρα και τα βιβλία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -