Posted by : Unknown


Κρόνος – Πλούτωνας

‘’Κάθε πραγματικότητα Αναπτύσσεται μέσα από περιορισμό’’.
Καντ.



Κρόνος : Δίκαιος , Περιορισμός , Εξουσία , Παρασκήνιο

Πλούτωνας : Δομή , Σύστημα , Οργάνωση , Δίψα για εξουσία .

Άξονας Κρόνου / Πλούτωνα : Ομαδικός Περιορισμός , Δικτατορία , κατάλυση της εξουσίας
Βία ( Ομαδικός Θάνατος).Ebertin

Kάτω από τις όψεις αυτών των 2 πλανητών έχουν γίνει, οι μεγαλύτερες αλλαγές σε μαζικό επίπεδο, είτε αυτό είναι το μαζικό επίπεδο ενός κράτους, είτε και σε Παγκόσμιο επίπεδο ακόμα.



Αυτήν την στιγμή είμαστε κάτω από την επήρεια του Κρόνου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο εώς πολύ όλοι τα έχουμε ζήσει τα επακόλουθα αυτής της όψης .
Κατάρρευση του Πολιτικού και οικονομικού συστήματος της Δομής τους και της Εξουσίας και όλα αυτά βέβαια μέσα από παρασκηνιακές Δραστηριότητες .

Οι Δύο Αυτοί Πλανήτες είναι σε ζώδια που βγάζουν όλη την δυναμική τους – Κρόνος σε έξαρση στον Ζυγό, και Πλούτωνας σε ζώδιο που λειτουργεί σαν στο σπίτι του για να μην πούμε ότι και αυτός είναι σε έξαρση .
Η δίψα για  εξουσία (Πλούτωνας ) μέσα από βίαιες και εξαναγκαστικές πράξεις (Κρόνος/Πλούτωνας) φέρνει περιορισμό και μάλιστα ομαδικό (Κρόνος)


Ουρανός Ποσειδώνας

Με πρότυπα οδηγούν τα πλήθη , όχι με λογικά επιχειρήματα.


Γουσταυος Λε Μπον




Ουρανός :  Το Ξαφνικό

Ποσειδώνας : Η Εξασθένηση

Την ήδη δύσκολη αυτήν όψη έρχονται να δώσουν την χαριστική βολή οι άλλοι δύο έξω - Κρόνιοι πλανήτες – Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας - .

Ο Ουρανός στο Ζώδιο του Ποσειδώνα (Ιχθύες), ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιο του Ουρανού (Υδροχόος) , άρα είναι σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους και ενώ σε έναν γενέθλιο χάρτη αυτό δεν λέει και πολλά καθώς αυτήν την αμοιβαία υποδοχή θα την έχει ολόκληρη γενιά , σε Παγκόσμιο επίπεδο είναι τρομερά Αποκαλυπτικό .

Σύμφωνα με τον Ebertin o Άξονας Ουρανού / Ποσειδώνα είναι ο άξονας των επαναστάσεων και αν λάβουμε υπόψη μας πως αυτοί οι 2 πλανήτες δεν είναι και στις ευνοϊκότερες θέσεις τους μάλλον τα αποτελέσματα δεν θα είναι και τα καλύτερα ως προς την δυναμική τους .

Ο Ebertin αναφέρει στην Γενική Βιολογική Αντιστοιχία του Άξονα με Αρνητική Μορφή τα εξής : Έλλειψη ελέγχου στην Ανάπτυξη της συνείδησης οδηγεί σε μια ανάγκη για διαύγεια . Αστάθεια , έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας, νευρική ευαισθησία, λανθασμένες ιδέες , μονόπλευρες απόψεις.

Και μην μου πείτε ότι λίγο πολύ όλοι δεν αισθανόμαστε έτσι, βλέπουμε τα πάντα γύρω μας να καταρρέουν και είμαστε σε μια γενικότερη σύγχυση… Νεύρα , αγωνία , Αμφιβολία , Αστάθεια …κ.λ.π   

Μια μεγάλη παγκόσμια φούσκα (Ποσειδώνας στον Υδροχόο) βάζει ξαφνικά σε δοκιμασία την Πίστη μας ( Ουρανός στους Ιχθύες ) φέρνοντας συνειδησιακή κρίση (Ουρανός / Ποσειδώνας ).




{ 3 σχόλια... read them below or Comment }

  1. οι δύο αυτοί αξονες συνδυασμένοι δείχνουν κοινωνική εκρηξη η οποία ειτε θα οδηγήσει σε δραστική αλλαγή των κοινωνικών και αλλων δομών είτε σε ενδυναμωση των παραδοσιακών εξουσιών με βαθμό περιορισμού ιστορικά ανεπαναληπτο. λίγο υπομονη ακόμα και οι 2 αξονες θα δώσουν την πλήρη δυναμική τους και τα οποια γεγονότα είναι ante portas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα Μανώλη,

    ante portas σημαίνει προ των πυλών . τα γεγονοτα θα πυροδόητησει η θεση και οι οψεις του Δια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -