Posted by : Unknown

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς έφτασε και θα είναι Ολική  . Η Γη στις 15 Απριλίου μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη δημιουργώντας αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει πάντα κατά τη διάρκεια μιας Πανσελήνου . 

Η Πανσέληνος είναι γνωστό πως φέρνει στην επιφάνεια ένα κρυμμένο ψυχικό -συναισθηματικό δυναμικό που έχει δημιουργηθεί κατά την Νέα Σελήνη και ολοκληρώνετε , σχηματοποιείτε και βγαίνει προς τα έξω κατά τις μέρες της Πανσελήνου . 

Αν μια απλή πανσέληνος λοιπόν είναι ικανή να βγάλει στην επιφάνεια τέτοιες εντάσεις μια Έκλειψη Σελήνης θα μπορούσε να μας ταρακουνήσει για τα καλά μιας και τις μέρες αυτές η ατμόσφαιρα είναι έντονα ηλεκτρισμένη και μεγάλα ποσά ενέργειας ανταλλάσσονται επηρεάζοντας τόσο την ψυχολογία όσο και τα αντικειμενικά γεγονότα της περιόδου αυτής .




Η πρώτη έκλειψη της φετινής χρονιάς λοιπόν γίνετε στην 25η μοίρα Ζυγού επηρεάζοντας άμεσα  τους Ζυγούς φυσικά και το απέναντι ζώδιο , του Κριού όπως επίσης τους Καρκίνους και τους Αιγώκερους του δευτέρου δεκαημέρου .

Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού σχετίζονται με θέματα όπως γάμος, σχέσεις και συνεργασίες φέρνοντας εντάσεις και ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς  .
Το χαρακτηριστικό αυτής της έκλειψης είναι πως δεν κάνει καμία κύρια όψη παρά μόνο μια δευτερεύουσα όψη μισού τετραγώνου (45 μοιρών ) με την Αφροδίτη από 10η μοίρα των Ιχθύων ενώ ο μεγάλος Σταυρός στον Παρορμητικό Σταυρό κορυφώνεται και φαίνεται σαν να την καπελώνει . 

Μια Πανσέληνος όμως χωρίς όψεις είναι λίγο επίφοβη μιας και δε μπορούμε να προσδιορίσουμε με ασφάλεια από πού μπορεί  να σκάσει ευτυχώς όμως με μια  έκλειψη στον Ζυγό η διπλωματικές ενέργειες βοηθάνε την όλη κατάσταση το ίδιο και ο κυβερνήτης της έκλειψης η Αφροδίτη η οποία διελαύνει από το ζώδιο έξαρσης της .

Έχοντας ωροσκόπο στον Καρκίνο η έκλειψη γίνετε στον 5ο οίκο του χάρτη δίνοντας μια θετική πρώτη εντύπωση μιας και ο οίκος αυτός σχετίζεται με την χαρά , την δημιουργία , την διασκέδαση και άλλα τέτοια ωραία ωστόσο στην Κοσμική Αστρολογία ο 5ος οίκος έχει να κάνει με τον Πρωθυπουργό ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλες τις πολιτικές προσωπικότητες του δημόσιου .

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν …


Όπως και να έχει όσοι ανήκετε στα ζώδια που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και όσοι έχετε πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των ίδιων ζωδίων καλό είναι να λίγο παραπάνω προσεχτικοί . 

Μαριάννα Μπατζέρη 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -