Posted by : Unknown

Η Αφροδίτη σήμερα 23.06.2014 περνάει στο Ζώδιο των Διδύμων . Λέξεις κλειδιά : Ανάγκη για επικοινωνία , γρήγορες συναισθηματικές εναλλαγές  και ανάγκη για έκφραση σε συναισθηματικό επίπεδο . Αγάπη για τα κοντινά ταξίδια και τις σύντομες εξορμήσεις .

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων  μέχρι τις 17 Ιουλίου είναι αυτά που Ανήκουν στο τρίγωνο του Αέρα , ήτοι : Δίδυμοι , Ζυγοί , Υδροχόοι .

Αναλυτικότερα : 

Δίδυμοι :  H παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, είναι μια πολλή καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι , να αλλάξετε το στυλ σας , να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα . Νιώθετε καλά και αυτό δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο . 
Ζυγοί : Για σας τους Ζυγούς η διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο ηλιακό σας οίκο ευνοεί τα μακρινά ταξίδια , τις σπουδές ή την ενασχόληση με φιλοσοφικά ζητήματα όπως και την διεκπεραίωση νομικών θεμάτων.
Υδροχόοι : Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας παροτρύνει να ερωτευτείτε , να διασκεδάσετε , να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά και γιατί όχι , όσοι από εσάς το επιθυμείτε , να βάλετε μπρος για έναν απόγονο .

Μαζί με το τρίγωνο του Αέρα, που αναλύσαμε παραπάνω , ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι επίσης οι Κριοί σε θέματα μετακινήσεων , επικοινωνίας και βελτίωσης των σχέσεων με άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος και οι  Λέοντες  σε θέματα συλλογικών δραστηριοτήτων και φιλικών σχέσεων .


Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού , Παρθένοι , Τοξότες και Ιχθείς θα πρέπει να είναι κάπως πιο προσεκτικοί μιας η συγκεκριμένη διέλευση τους ωθεί σε υπερβολές χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα ευνοηθούν απο τον πλανήτη του έρωτα και της αφθονίας. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -