Posted by : Unknown

Νέα Σελήνη σήμερα και ένας νέος κύκλος  γεγονότων ξεκινά !Γεγονότων σημαντικών και σημαδιακών των οποίων τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου .

Κριός : Οι ισορροπίες ανάμεσα στα οικογενειακά βάρη και στις αυξημένες απαιτήσεις των τελευταίων ημερών σε σχέση με τους υψηλούς επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει εδώ και αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα  κρέμονται κυριολεκτικά από ένα λεπτό σχοινί. Καλείσαι λοιπόν να παλέψεις με θεούς και δαίμονες  σε έναν άνισο αγώνα για να πετύχεις τους στόχους σου με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες .

Ταύρος : Σε μία γενικότερη εγρήγορση σε βρίσκει η  Νέα Σελήνη  κάτι που είναι εντελώς αντίθετο στους  ρυθμούς σου. Μετακινήσεις , μετακομίσεις , ανακαινίσεις, γενικότερες αλλαγές στο περιβάλλον σου , συγγενείς από δευτέρου βαθμού και πάνω γίνονται πραγματικός πονοκέφαλος και σε φέρνουν στην καλύτερη περίπτωση …σε αμηχανία.  Ως Ταύρος θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την υπομονή η μήπως η ταυρίσια υπομονή φτάνει και περισσεύει για όλο αυτό ;

Δίδυμοι : Money , money , money που λέει και το γνωστό τραγούδι , μια ιστορία αρκετά πονεμένη τα τελευταία χρόνια για σας . Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά ώστε να μπορέσεις αργότερα ( όχι πολύ αργά όμως ) να πάρεις κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον σου και τον τρόπο που θα βγάζεις τα προς το ζην από δω και πέρα .

Καρκίνος : Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο από μεριάς σου με αυτή τη Νέας Σελήνη . Εν πάση περίπτωση πρέπει να αποφασίσεις ποιους θέλεις να έχεις δίπλα σου σαν συνεργάτες , σαν συντρόφους ή σύντροφο στη ζωή χωρίς να αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν γιατί σε αυτή τη περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθείς να έχουν αποφασίσει άλλοι για σένα πριν από σένα ή μήπως ότι είναι να γίνει θα γίνει ;

Λέων :  Άντε και δώσ΄ του άγχος και ξανά μανά άγχος . Χαλάρωσε λίγο γιατί με όσα αποθέματα ενέργειας και αν είναι προικισμένος ένας άνθρωπος δεν παύει να είναι άνθρωπος και να έχει τα όρια του . Όπως και να έχει το πράγμα πάντως αυτή η Νέα Σελήνη ξύνει πληγές και φέρνει στην επιφάνεια φοβίες οι οποίες σε γεμίζουν με στρες το οποίο αν δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς μπορεί και να σε διαλύσει  .

Παρθένος: Αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις φέρνει σε σένα αυτή η Νέα Σελήνη σχεδόν από το πουθενά μιας και ότι κάνεις το τελευταίο διάστημα γίνεται  προγραμματισμού με αποτέλεσμα να στερείς πολύτιμο χρόνο από πράγματα που θα ήταν ευχάριστα και δημιουργικά για σένα . Προβλήματα ίσως βγουν στην επιφάνεια ή ίσως δημιουργηθούν από παιδιά ή επιχειρήσεις .

Ζυγός : Έντονη κινητοποιήσει και γεγονότα προβλέπονται στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σου χώρο , γεγονότα που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σου στους παραπάνω τομείς . Θετικά ή Αρνητικά δεν ξέρω αν έχει και μεγάλη σημασία και σίγουρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες , το μόνο σίγουρο είναι πως τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα ανοίγουν έναν νέο δρόμο ίσως και άνευ επιστροφής .

Σκορπιός : Θέματα σπουδών , νομικές εκκρεμότητες ή κάποιο μεγάλο ταξίδι που πρέπει να κάνεις ,εμπίπτουν αναγκαστικά  στα θέματα που σε απασχολούν το διάστημα αυτό. Όποιο και να είναι το θέμα που σε απασχολεί σε σχέση με τα παραπάνω, αυτή η  Νέα Σελήνη φαίνεται να ευνοεί τις προσπάθειες σου ή τις προσδοκίες σου και να σου ανοίγει νέους ορίζοντες οι οποίοι αλλάζουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα .

Τοξότης : Από τους κατ εξοχήν τυχερούς του ζωδιακού με αυτή τη Νέας Σελήνη καλείσαι να ρισκάρεις ,άλλωστε η ζωή για σένα δεν έχει νόημα αν δεν πάρεις ρίσκο,  και να μη θες όμως να το κάνεις,  θα δεις πως κάτι τέτοιο θα είναι προς όφελος σου γιατί όπως και να το κάνουμε ακόμα και όταν εσύ κοιμάσαι η τύχη σου δε σταματάει να δουλεύει .

Αιγώκερος : Είσαι σε μια διαρκή εσωτερική και εξωτερική αναδόμηση τα τελευταία χρόνια φίλε Αιγώκερε, με αυτή τη Νέα Σελήνη όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι τελικά θέλεις από τους άλλους  και αν αυτό εν τέλει το εισπράττει,ς γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να κάνεις τις προσωπικές σου υπερβάσεις  και δεν είσαι από τους ανθρώπους που σου αρέσει να σε υπερβαίνουν γεγονότα και καταστάσεις .

Υδροχόος : Εδώ και μερικά χρόνια η καθημερινότητα σου συνεχώς αλλάζει. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να σηκώσεις το ανάστημα σου και να κάνεις τις αλλαγές που εσύ θες βάζοντας τους δικούς σου όρους σε μια καθημερινότητα που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο σου . Ίσως όμως αυτό να γίνει και με έναν μαγικό τρόπο ως αποτέλεσμα μιας βαθιάς εσωτερικής διεργασίας των τελευταίων ετών .

Ιχθείς : Ένας νέος κύκλος ανοίγεται γεμάτος χαρά και δημιουργία . Η διάθεση και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει σταδιακά και οι στόχοι σου γίνονται πιο ξεκάθαροι και χειροπιαστοί .Όλη αυτή η κατάσταση όμως δεν προέρχεται μόνο από σένα αλλά κυρίως από και με την πολύτιμη βοήθεια φίλων οι οποίοι είναι δίπλα σου και στηρίζουν τις αποφάσεις σου έμπρακτα .   



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -