Posted by : Unknown





Μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές ευκαιρίες  προβλέπεται ο μήνας αυτός. Τα γεγονότα που μας επιφυλάσσει, πιο αναλυτικά, είναι τα παρακάτω

.
2 Σεπτεμβρίου –Είσοδος Ερμή στο Ζυγό.
3 Σεπτεμβρίου –Τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου με τις 2 πρώτες του 2ου η σε όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών, χαρίζοντας τους εσωτερική δύναμη η οποία δεν περνάει απαρατήρητη.
5 Σεπτεμβρίου- Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο
9 Σεπτεμβρίου – Πανσέληνος στους Ιχθείς
10 Σεπτεμβρίου-Αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα, η οποία φέρνει έμπνευση αλλά και προβλήματα οικονομική και συναισθηματικής φύσεως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παθένοι, Τοξότες, Ιχθείς ) του 1ου δεκαημέρου και στους έχοντες πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων .
Εξάγωνο Ερμή – Δία το οποίο φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε επαγγελματικά ή εκπαιδευτικής φύσεως θέματα.
Τετράγωνο Ερμή –Πλούτωνα  το οποίο επηρεάζει την επικοινωνία μας, μας κάνει χειριστικούς με τάση προς την επιβολή των απόψεων μας.

11 Σεπτεμβρίου –Εξάγωνο Ήλιου -Κρόνου το οποίο σταθεροποιεί τις καταστάσεις και βοηθάει στην ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
13 Σεπτεμβρίου-Αντίθεση Ερμή – Ουρανού η οποία επηρεάζει κυρίως τον Παρορμητικό Σταυρό θέτοντας τους εκπροσώπους των ζωδίων του σε εγρήγορση.
14 Σεπτεμβρίου  - Είσοδος Άρη στον Τοξότη και κορύφωση του τριγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα, το οποίο τρίγωνο φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά κυρίως για τα ζώδια της Γης και του Νερού που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου με τις 2 πρώτες του 2ου η σε όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών.
21 Σεπτεμβρίου – Εξάγωνο Αφροδίτης –Κρόνου και σταθεροποίηση οικονομικών όπως και  αισθηματικών υποθέσεων.
23 Σεπτεμβρίου-Είσοδος Ηλίου στον Ζυγό, Φθινοπωρινή Ισημερία
24 Σεπτεμβρίου-Νέα Σελήνη στον Ζυγό
25 Σεπτεμβρίου –Τρίγωνο Δία –Ουρανού και η τύχη μας χαμογελά κυρίως όμως ευνοώντας τους εκπροσώπους της πύρινης και αέρινης τριπλότητας.
28 Σεπτεμβρίου –Είσοδος Ερμή στον Σκορπιό
Μόλις μερικά λεπτά πριν την 30η  Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και αποχαιρετάμε τον Σεπτέμβριο.

Καλό μήνα σε όλους. 

Με εκτίμηση
Μαριάννα Μπατζέρη.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -