Posted by : Unknown

Μήνας μπαίνει , μήνας βγαίνει και οι Σεληνιακοί κύκλοι δε σταματούν.

Άλλη μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται, λοιπόν, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στην 1η μοίρα του Ζυγού και εκ πρώτης όψεως, δείχνει να μην κινεί γεγονότα και καταστάσεις μιας και δεν υποδέχεται με καμία όψη τους πλανήτες.



Κρυμμένη όμως στον 12ο οίκο, ετοιμάζει εσωτερικά, μυστικά και παρασκηνιακά όλα εκείνα τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν, με το κλείσιμο του Κύκλου, κατά την Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Οκτωβρίου 2014.

Μια Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται πάντα με θέματα όπως, συνεργασίες, σχέσεις, ενώσεις, συνεταιρισμοί, διπλωματία, κοινωνικότητα και ισορροπία. Όλα αυτά αν τα συνδυάσουμε με τις ιδιότητες του 12ου οίκου όπου γίνετε η Νέα Σελήνη και ο οποίος σχετίζεται με βάσανα, ταλαιπωρίες και εσωστρέφεια, παρασκήνιο και κρυφές ενέργειες τότε καταλαβαίνουμε εύκολα πως τα πράγματα δε θα είναι και τόσο ρόδινα στους παραπάνω τομείς αλλά το χειρότερο απ όλα είναι πως δε θα το πάρουμε και χαμπάρι εύκολα.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα ωραία που ειπώθηκαν παραπάνω , παρατηρούμε πως η Νέα Σελήνη ‘’σκάει’’ στο μεσοδιάστημα Ερμή/Ποσειδώνα το οποίο σχετίζεται με λανθασμένη κρίση και θεώρηση των πραγμάτων, με έλλειψη πνευματικής διαύγειας και ροπή προς την εξαπάτηση και το ψέμα.

Ο χορηγός της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, είναι τοποθετημένη στον 11ο οίκο του χάρτη της, στο ζώδιο της Παρθένου τονίζοντας θέματα όπως η Εργασία μέσα από Συλλογικές Δραστηριότητες αλλά ως κυβερνήτης του 8ου και του 12ου οίκου δημιουργεί κλίκες και εχθρούς σε Συλλόγους και Ομάδες ανθρώπων που ασχολούνται με συλλογικές ενέργειες.

Η Παρουσία του Ερμή στον Ωροσκόπο του χάρτη στης Νέας Σελήνης τονίζει την ανάγκη για έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων αρκεί να κρατηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες που πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να μείνουμε μακριά από την προσπάθεια επιβολής της γνώμης μας.

Εν κατακλείδι και ανακεφαλαιώνοντας,προσοχή στις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Εκτονώστε τα πράγματα δουλεύοντας  εσωτερικά κάνοντας focus στις βαθύτερες ανάγκες σας, ξεκαθαρίζοντας πρώτα με τον εαυτό σας τι θέλετε απο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και απο τον κόσμο γύρω σας.

Η Νέα αυτή Σελήνη μας προσφέρει την δυνατότητα να δουλέψουμε επάνω στα ψυχολογικά εμπόδια και τις αναστολές που δε μας αφήνουν να συνυπάρχουμε αρμονικά με τους άλλους.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες, όσους είναι γεννημένοι 18/10-14/01-14/04-16 με 17/07 και όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία στις πρώτες μοίρες ή κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -