Posted by : Unknown

Στις 09 Σεπτεμβρίου 3.38 ώρα Ελλάδος, πραγματοποιείται η πανσέληνος αυτού του Μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύ .



Με ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα, η πανσέληνος αυτή, γίνεται στον άξονα 2ου/8ου   διοχετεύοντας όλη τη δυναμική της σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα και μας γεμίζει με φόβους και ανασφάλειες γύρο από αυτόν τον τομέα, μιας και η Σελήνη κυβερνά τον 12ο οίκο του χάρτη. Ωστόσο οι θετικές όψεις που δέχεται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα είναι ενθαρρυντικές για το κλείσιμο οικονομικών, οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων  με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εμάς.
Την ίδια θετική εικόνα δίνει και ο γωνιακός Δίας στον ωροσκόπο που σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον επίσης γωνιακό  4ο οίκο μιλάει για αναγκαστικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά , των οποίων  η αλλαγή φέρνει και μια γενικότερη ανακατάταξη στη ζωή μας.
Ωστόσο, μιας και χορηγός της Πανσελήνου είναι ο Ποσειδώνας που από έξαρση κυβερνάει και τον ωροσκόπο της , καλό θα ήταν να παραμείνουμε προσγειωμένοι στους στόχους μας και να αποφύγουμε να κυνηγάμε χίμαιρες . Τεράστια έμπνευση και ευκαιρίες φέρνει η αντίθεση του με την Αφροδίτη κυρίως για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ενώ οι υπόλοιποι και κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση οικονομικών και αισθηματικών υποθέσεων αφού η τάση για παραπλάνηση ή εξαπάτηση ως προς τους παραπάνω τομείς είναι κάτι παραπάνω από απλά μια μεγάλη πιθανότητα, συμπεριλαμβανόμενης και της αυτοεξαπάτησης  .
Άμεσα επηρεάζει τα ζώδια το μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμους-Παρθένους-Τοξότες-Ιχθείς ) του 2ου δεκαημέρου και όσοι φυσικά έχετε προσωπικά σημεία ή πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Tip για όλα τα ζώδια: Αξιοποιείστε στον έπακρο κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και αφήστε πίσω το άγχος και τις φοβίες. Κάθε πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα μανίκια και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας με οδηγό το όραμα και βοηθό τη λογική.

Καλή Πανσέληνο !!!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -