Posted by : Unknown




Στα πλαίσια της αστρολογικής κατάρτισης ξεκινάμε την Κυριακή 09.11.2014 και κάθε Κυριακή κύκλο μαθημάτων με θέμα την Κοσμοβιολογία και τα Μεσοδιαστήματα.

Η Ύλη θα περιλαμβάνει τα εξής :

Μάθημα 1ο : Εισαγωγή στην #Κοσμοβιολογία- Η Ιστορία και εξέλιξη της – Τα εργαλεία της Κοσμοβιολογία ( συνοπτική αναφορά )
Μάθημα 2ο : Πλανητικές Όψεις και ο Κύκλος των 90ο μοιρών- Εισαγωγή στα Μεσοδιαστήματα
Μάθημα 3ο: Όψεις Μεσοδιαστημάτων- Άμεσα (direct) και Έμμεσα ή πλάγια μεσοδιαστήματα- Αποκλίσεις
Μάθημα 4ο: Δενδρικές
Μάθημα 5ο*: Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας
Μάθημα 6ο*: Πρόγνωση και Πρόβλεψη με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας

Τα Μαθήματα θα είναι δίωρα και θα πραγματοποιούνται
κάθε Κυριακή 16:00-18:00 , Αχαρνών 63, Αθήνα – 5ος Όροφος

Σε κάθε μάθημα θα δίδονται σημειώσεις σε έντυπη μορφή
Το Κόστος θα είναι στα 35€ το μάθημα και για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαραίτητη είναι η προεγγραφή του ενδιαφερόμενου με το συμβολικό ποσό των 10€.

Οι προεγγραφές θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 31.10.2012

Για όσους μένουν εκτός Αθηνών και τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, υπάρχει η δυνατότητα να παραδίδονται τα μαθήματα μέσω skype (μετά από συνεννόηση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι σημειώσεις να αποστέλλονται είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε ταχυδρομικά. Σε αυτή τη περίπτωση όμως το ποσό για τα τέσσερα πρώτα μαθήματα προκαταβάλετε μέχρι τις γι αυτό και δεν είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Το ποσό των υπολοίπων τεσσάρων μαθημάτων θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι της 30.11.2014.

Μαριάννα Μπατζέρη-Αστρολόγος 

Πληροφορίες καθημερινά , εκτός Σαββάτου και Κυριακής 10:00 με 18:00

Σταθερό: 213-0264514
Κινητό : 697-6134943




*  Το 5ο και το 6ο Μάθημα θα ολοκληρωθεί σε 2 δίωρα Μαθήματα για να γίνουν παραδείγματα επι των προσωπικών γενέθλιων χαρτών των σπουδαστών.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -