Posted by : Unknown


              Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Αιγόκερου είναι και η τελευταία για το 2014. 





Όπως φαίνεται στον παραπάνω χάρτη, γίνεται στην 0η μοίρα του Αιγόκερου και εκτός από ένα πολύ ανοιχτό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων, δεν κάνει άλλες ιδιαίτερες ή σημαντικές όψεις.
Με Ωροσκόπο στις 8ο και 58΄ του Σκορπιού η Νέα αυτή Σελήνη γίνετε στον 2ο οίκο, τονίζοντας τις μέρες αυτές την ανάγκη μας για οικονομικό προγραμματισμό, μιας και η τυπικότητα του Αιγόκερου τα θέλει όλα με χαρτί και με μολύβι.

Ο Κρόνος, κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, βρίσκετε στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, σηματοδοτώντας την αλλαγή μιας κατάστασης,  μιας και στις 23 Δεκεμβρίου, από αργά το απόγευμα για συντεταγμένες και ώρα Ελλάδος  περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Η παρουσία του στον 1ο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης ρίχνει το βάρος της αλλαγής σε θέματα προσωπικά, σχέσεων και συνεργασιών. Το ίδιο δηλώνει και η εμπλοκή του με την Αφροδίτη, φέρνοντας ψυχρότητα σε θέματα αισθηματικά, περιορισμό στην έκφραση των συναισθημάτων,  αλλά και οικονομικές δυσκολίες.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης κυβερνάται από τον Πλούτωνα ο οποίος εκείνη την μέρα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας τα πάνω σε θέματα οικονομικά, αισθηματικά και ερωτικά, τόσο για ‘’ καλό ΄΄ όσο και για  ΄΄κακό΄΄.

Η παρουσία του Άρης, στον γωνιακό 4ο οίκο, από την μία ανάβει τα αίματα και φέρνει εντάσεις οικογενειακές στην προσπάθεια να περάσει το δικό μας , από την άλλη όμως μας γεμίζει με θάρρος και δύναμη ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των ημερών.

Περισσότερο επηρεάζονται : Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου .
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο μέσω του 2ου δεκαημέρου και των τελευταίων –τελευταίων ημερών ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού : Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς φαίνεται πως θα την γλιτώσουν στο παρά πέντε, μιας και δεν επηρεάζονται άμεσα από τα παραπάνω.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα Χριστούγεννα θα μας μείνουν αξέχαστα.

                                         Καλές Γιορτές !




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -