Posted by : Unknown

Κριός : Χρονιά δύο ταχυτήτων θα είναι το 2015 για τους εσάς τους Κριούς. Από τη μία η παραμονή του Δία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου στηρίζει θετικά τις προσπάθειες σας σε θέματα παιδιών, ερωτικά, και γενικά σε ότι έχει να κάνει με δημιουργικότητα και χαρά, ειδικά για τους γεννημένους του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, ενώ από της 11 Αυγούστου και μετά, ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά, βελτίωσης της υγείας και της καθημερινότητας. Από την άλλη η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη σας εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορέσετε να βάλετε τους στόχους σας σε μια πιο ρεαλιστική βάση έτσι ώστε εργαζόμενοι σκληρά να μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, ειδικά αν αυτοί οι στόχοι έχουν να κάνουν με σπουδές, νομικής φύσεως ζητήματα ή το εξωτερικό και τα ταξίδια, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου για το έτος 2015. Η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το Ζώδιο του Αιγόκερου συνεχίζει να φέρνει απρόοπτα και δυσκόλως διαχειρίσιμα γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό-κοινωνικό επίπεδο, τραντάζοντας για φέτος κυρίως τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού τονίζουν κυρίως θέματα προσωπικά, σχέσεων και συνεργασιών ενώ του άξονα Ιχθύων/Παρθένου τονίζουν και βγάζουν στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας, υγείας, και εργασίας γι αυτό δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στους παραπάνω τομείς.

Ταύρος : Ιδιαίτερα ευνοϊκή προβλέπετε για εσάς τους Ταύρους το 2015, ιδιαίτερα προς το δεύτερο μισό του. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Λέοντα ήδη από την προηγούμενη χρονιά έχει αρχίσει να βάζει σε μια σειρά οικογενειακά θέματα, θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία και γενικά ότι σχετίζεται με το σπίτι. Από τις 11 Αυγούστου και μετά μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και σας ανοίγει νέους ορίζοντες σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Με την συμπαράσταση γνωστών και φίλων θα καταφέρετε πολλά αυτή τη χρονιά. Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη βοηθάει στο να γίνει ολική εκκαθάριση σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Ο Πλούτωνας ο οποίος υποστηρίζει θετικά το δικό σας ζώδιο διευρύνει τους ορίζοντες σας βοηθώντας την επέκταση των ιδεών  ενώ ο Ουρανός από τον Κριό συνεχίζει και σας αφυπνίζει όχι και με τον πιο γλυκό τρόπο σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο ενώ εξωτερικά ο επαγγελματικός τομέας είναι γεμάτος απρόοπτα. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού τονίζουν την ανάγκη σου για χαλάρωση και ηρεμία αλλά που να τη βρεις ενώ με τις εκλείψεις στον άξονα Ιχθύων /Παρθένου διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια στα δημιουργικά σχέδια σου.

 Δίδυμοι : Με τον Κρόνο να έχει ήδη μπει στο απέναντι ζώδιο έρχεται το 2015 για εσάς τους Διδύμους, πράγμα που σημαίνει πως μέχρι και τα μέσα Μαρτίου όπου γυρίζει ανάδρομος ,η χρονιά ξεκινάει με δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Είναι καιρός να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας στους παραπάνω τομείς και μόνο οι ξεκάθαρες προθέσεις θα λειτουργήσουν θετικά. Τις άμεσες επιδράσεις του, θα τις καταλάβουν εντονότερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου. Ο Δίας όσο διανύει το ζώδιο του Λέοντα, μέχρι τις 11 Αυγούστου δηλαδή, σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε καθώς βελτιώνει την επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον και γενικά ευνοεί κάθε είδους αλλαγή στον τρόπο ζωής σας αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σε συνδυασμό με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Από τις 11 Αυγούστου και μετά που ο Δίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να καλυτερεύσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού φέρνουν στην επιφάνεια θέματα παιδιών τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με λεπτότητα όπως επίσης και τα ερωτικά ζητήματα ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας το οποίο έχει να κάνει τόσο με το σπίτι και την οικογένεια όσο και με τα επαγγελματικά σας. ..

Καρκίνος: H θετική επίδραση του Δία από το ζώδιο του Λέοντα, σας βοηθά και φέτος στην αύξηση των εσόδων σας εώς και τις 11 Αυγούστου που θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στην Παρθένο. Το ίδιο βοηθητικό για εσάς, θα είναι και το τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο του Σκορπιού το οποίο σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε προβλήματα που τυχόν προκύψουν στα αισθηματικά ή με τα παιδιά με σύνεση και αποφασιστικότητα ενώ με την είσοδο του στον Τοξότη αυξάνει τις υποχρεώσεις σας τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις καθημερινότητας σας γενικότερα γι αυτό φροντίστε ιδιαίτερα την υγεία σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου και μετά σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας, βελτιώνει την επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον ενώ αυξάνει και τις μετακινήσεις σας πράγμα πολύ καλό και εκτονωτικό μιας και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα συνεχίζει να δοκιμάζει σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την επαγγελματική σας κατάσταση φέρνοντας εντάσεις κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου καταστάσεις που τονίζονται ιδιαίτερα και από τις εκλείψεις στο άξονα Κριού/Ζυγού. Θα πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε τις ισορροπίες σας στους παραπάνω τομείς μιας και οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τονίζουν την ανάγκη σου για λίγες στιγμές χαράς και ελευθερίας.

Λέων : Με τον Δία στο ζώδιο σας μέχρι τις 11 Αυγούστου, τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλά. Το ίδιο βοηθητική είναι και η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη η οποία σας βοηθά μέσω της σκληρής δουλειάς να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές ικανότητες που έχετε ως Λέοντες δεν αποκλείονται βέβαια προβλήματα με τα παιδιά. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που ο Κρόνος θα βρίσκετε στον Σκορπιό, θα περάσετε μερικά ακόμα τεστ σε θέματα οικογενειακά, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Σε γενικές όμως γραμμές το 2015 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για εσάς με πολλές αλλαγές. Βελτίωση των οικονομικών θα φέρει το πέρασμα του Δία στο Ζώδιο της Παρθένου ωστόσο η καλή διαχείριση τους επιβάλλετε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.  Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού για εσάς τους Λέοντες φέρνουν για φέτος πολλές μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, σπουδές και γενικά μπαίνετε σε μια φάση όπου οι ορίζοντες ανοίγουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τονίζει την ανάγκη που υπάρχει για σωστή διευθέτηση των οικονομικών, κληρονομικών, φορολογικών και παρόμοιων υποθέσεων στη ζωή σας αυτό το διάστημα. 

Παρθένος : Από πέρσι και μέχρι τις 11 Αυγούστου η διέλευση του Δία από το ζώδιο του Λέοντα στηρίζει θετικά τόσο την ψυχολογία σας όσο και θέματα επαγγελματικά. Με το πέρασμα του στο δικό σας ζώδιο ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται ωστόσο και πάλι καλό είναι να είστε προσεχτικοί καθώς ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων και στους τομείς που προαναφέραμε, παραμονεύει και ελλοχεύει κίνδυνους. Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας το οποίο έχει να κάνει με την οικογένεια κυρίως σε αντιδιαστολή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχετε από εδώ και στο εξής. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα αυτό που θα λειτουργήσει θετικά θα είναι η ανάληψη των ευθυνών στους παραπάνω τομείς με σθένος και πειθαρχεία καθώς και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού εξακολουθούν να πιέζουν  τον οικονομικό τομέα ο οποίος σας ταλαιπωρεί πολύ τα τελευταία χρόνια ενώ αυτές που θα γίνουν στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας σπρώχνουν και ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες καθώς κάτι νέο ξεκινάει.

Ζυγός : H παρουσία του Δία στον 11ο ηλιακό σας οίκο μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015 συνεχίζει να προωθεί τους στόχους και τις επιθυμίες σας ενώ οι φίλοι φαίνετε πως βοηθούν και στηρίζουν κάθε σας προσπάθεια. Με το ηθικό σας ακμαίο λοιπόν προχωράτε παρ΄ όλες τις δυσκολίες που φέρνει στο δρόμο σας το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα, δοκιμάζοντας συνεχώς τις ισορροπίες που τόσο έχετε ανάγκη ως Ζυγοί. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει τόσο την ψυχολογία σας όσο και θέματα εργασιακά ενώ ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με κάποια άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάντε βοηθώντας σας έτσι να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά με εξαιρέσει  το διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου το τελευταίο και οριστικό πέρασμα του από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει κάποιες αναστατώσεις στα οικονομικά σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού τονίζουν την ανάγκη σας για συντροφικότητα ή και για επισημοποίηση μιας σχέσης ενώ αυτές που θα γίνουν στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα σας φέρουν αντιμέτωπους με θέματα καθημερινότητα που ίσως σας αγχώσουν μιας και το βάρος πέφτει όλο στην εργασία. 

Σκορπιός : Πάει ο παλιός ο χρόνος αλλά και ο Κρόνος από το ζώδιο σας. Έτσι το 2015 σας βρίσκει να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας στον τομέα τον οικονομικών. Η Χρονιά προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Σκορπιούς μιας και ο Δίας μέχρι τις 11 Αυγούστου σας βοηθά στο να πετυχαίνεται τους επαγγελματικούς σας στόχους και όχι μόνο. Από τις 11 Αυγούστου και μετά η παρουσία του στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει τη κοινωνική σας ζωή και σας βοηθά να πετυχαίνεται ,με σχετική ευκολία, κάθε σας στόχο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή σε θέματα ερωτικά και αισθηματικά, ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι γι αυτό καλό θα ήταν να μη μπαίνετε σε σχέσεις μπερδεμένες και μη ξεκάθαρες. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού ταράζουν την καθημερινότητα σας , προκαλώντας άγχος, στρες και βγάζουν στην επιφάνεια φοβίες. Φροντίστε την υγεία σας και μην αφήνετε τίποτα να χαλάσει τις απλές, όμορφες  καθημερινές στιγμές. Όσο για τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων αυτό που μπορεί να προκύψει μόνο ως παραμυθένιος έρωτας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Προσοχή μόνο μη παραμυθιαστείτε εσείς οι ίδιοι ή εκτεθείτε χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. 


Τοξότης : Το πιο σημαντικό γεγονός για το 2015 για εσάς τους Τοξότες είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας όπου θα παραμείνει για τα επόμενα τρία περίπου χρόνια. Αυτό σημαίνει πως εγκαινιάζετε μια περίοδο όπου με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά χτίζεται το μέλλον σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και επαγγελματικό. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές, ειδικά μέχρι τις 11 Αυγούστου όπου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει ότι χρειάζεστε για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας σε όλους τους τομείς. Με το πέρασμα του στο ζώδιο της Παρθένου η κοινωνική και επαγγελματική σας κατάσταση αρχίζει την ανοδική της πορεία, προσοχή όμως γιατί λόγο του παραπάνω γεγονότος ίσως προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και με την οικογένεια. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού Ζυγού  φέρνουν βγάζουν στην επιφάνεια την ανάγκη σου για δημιουργία, στιγμές χαράς και καλοπέρασης ή την απόκτηση ενός παιδιού ενώ στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων φέρνουν αλλαγές στην οικογενειακή και επαγγελματική σου κατάσταση.


 Αιγόκερως : Δύσκολη χρονιά για σας τους Αιγόκερους το 2015 μια και η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σας οίκο σας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί κυρίως όμως εντοπίζονται σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλειστείτε αρκετά στον εαυτό σας και ίσως και η υγεία σας αποτελέσει πρόβλημα γι αυτό να την φροντίσετε ιδιαίτερα και σχολαστικά. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα εξακολουθεί να σας πιέζει ασφυκτικά, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, ωστόσο η παρουσία του Δία στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου σας βοηθά ώστε όλη αυτή τη μοναξιά που θα νιώθετε με την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη να την εκφράσετε δημιουργικά και κυρίως εργαζόμενοι πνευματικά. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού ταράζουν την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει προβλήματα ενώ εκείνες που θα γίνουν στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων ίσως φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα με κοντινούς συγγενείς , προβλήματα νομικής φύσεως ή με το εξωτερικό και γενικότερα προβλήματα μετακίνησης εν γένει.


Υδροχόος : Με την εύνοια του Δία συνεχίζεται το 2015 για εσάς τους Υδροχόους σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Όσοι είστε σε κάποια σοβαρή σχέση, φέτος και μέχρι τις 11 Αυγούστου, όπου θα παραμείνει στον Λέοντα ο Δίας, πιθανότατα να την επισημοποιήσετε. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σας με την προϋπόθεση ότι θα βάλετε κάτω το κεφάλι και θα εργαστείτε σκληρά γι αυτούς. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα ξαναπεράσει στο ζώδιο του Σκορπιού για τελευταία φορά είναι καιρός να κάνετε τις τελευταίες εκκαθαρίσεις  στα επαγγελματικά σας τα οποία πήγαν από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια, και να ξεκαθαρίσετε γενικά τους στόχους της ζωής σας. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου βοηθά την οικονομική σας κατάσταση είτε δια μέσω του συντρόφου είτε λαμβάνοντας κάποια κληρονομιά. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού φέρνουν αλλαγές, ταξίδια και συχνές μετακινήσεις ενώ αυτές που θα γίνουν στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων φέρνουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα ίσως και λόγο κακής διαχείρισης. 

 Ιχθείς : Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει να σας βοηθά σε θέματα εργασίας αλλά και βελτίωσης της καθημερινότητας . Από τις 11 Αυγούστου και μετά όπου περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, η συνδρομή του στην βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι καταλυτικοί και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι να μπουν σε μια πολύ σοβαρή σχέση , κάποιοι να παντρευτούν και για κάποιους άλλους να προκύψει μια πολύ καλή συνεργασία η οποία θα έχει και πολλά οφέλη. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, για φέτος και τα επόμενα τρία χρόνια, εστιάζει όλο σας το ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα, κατά βάση, αλλά και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Όσο ο Ουρανός κόβει βόλτες στον ζώδιο του Κριού να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών καθώς έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού αναστατώνουν τον οικονομικό τομέα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι ένα καυτό θέμα για σας τα τελευταία χρόνια ενώ εκείνες που θα γίνουν στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων φέρνουν αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις.


*Οι προβλέψεις έχουν γίνει με βάση το Ηλιακό Ζώδιο και λαμβάνοντας υπόψη τους Πλανήτες από τον Δία μέχρι Πλούτωνα καθώς  και τις Εκλείψεις.

 Μαριάννα ΜπατζέρηΑστρολόγος
Αχαρνών 63, Αθήνα 10440
Σταθερό: 213-0264514 ,
Κινητό : 697-6134943



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -