Archive for Σεπτεμβρίου 2014

Ανάμεσα στις αστρολογικές όψεις μεταξύ των πλανητών υπάρχει ένας σχηματισμός που αποκαλείται από τους αστρολόγους μεγάλο τρίγωνο. Ένα μεγάλο τρίγωνο αποτελείται από τρείς πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν μεταξύ τους, αντίστοιχα, τρία τρίγωνα των 120 μοιρών.

Το μεγάλο τρίγωνο το οποίο σχηματίζεται στα ζώδια της φωτιάς, τέλη Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 περίπου Οκτωβρίου, φέρνει   έμπνευση, ιδεαλισμό και όραμα. Γενικά ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς υποδηλώνουν δημιουργικότητα και αυτοέκφραση καθώς τονίζει την ενεργητικότητα και τη ζωτικότητα. Εγκαινιάζει μια νέα περίοδο γεμάτη δράση.  Αυτά τα πολύ ωραία από την σκοπιά της κλασσικής Αστρολογίας.

Τι γίνετε όμως εξετάζοντας τους τρείς αυτούς πλανήτες με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας;
Ένα μεγάλο τρίγωνο, κατά τη Κοσμοβιολογία, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των μεσοδιαστημάτων που ονομάζουμε τριπλή δομή και ισχύει ανεξάρτητα από το σε ποιοα ζώδια γίνετε. Τριπλή δομή έχουμε όταν ένας πλανήτης είναι στο μεσοδιάστημα των άλλων δύο αλλά οι πλανήτες κάνουν ταυτόχρονα και όψη μεταξύ τους δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και δυναμική στον σχηματισμό.

Άρα και επι του συγκεκριμένου παραδείγματος το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Ουρανού μεταφράζεται επίσης σε  :

1) Άρης = Δίας/Ουρανός και δείχνει τις γρήγορες και τυχερές αποφάσεις καθώς και την επιθυμία αν φτιάχνουμε την τύχη μας, μόνοι μας.
2) Δίας= Άρης/Ουρανός το οποίο δείχνει τη σωστή αντίληψη, γνώση και έλεγχο μιας κατάστασης συνδυασμένα με ακριβείς ενέργειες
3) Ουρανός = Άρης/Δίας που μας κάνει να επιζητούμε την ανεξαρτησία και να αντιστεκόμαστε σε κάθε είδους κηδεμονία. Φέρνει επίσης ξαφνικά επεισόδια μεταξύ συνεργατών και συντρόφων

Ως επι το πλείστον τα πράγματα δείχνουν να έχουν θετική έκβαση ωστόσο η συμμετοχή των τριών αυτών πλανητών σε συνδυασμό με το στοιχείο της Φωτιάς μπορεί να κάνει την κατάσταση εκρηκτική κυριολεκτικά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως βρισκόμαστε κοντά στην πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη όπου το εν λόγο τρίγωνο θα είναι ακόμα ενεργό, οπότε μέτρον άριστον.

Μαριάννα Μπατζέρη
Αχαρνών 63, Αθήνα 10440
Σταθερό: 213-0264514 , Κινητό : 697-6134943
e-mail: marianna.batzeri@gmail.com ·



Μήνας μπαίνει , μήνας βγαίνει και οι Σεληνιακοί κύκλοι δε σταματούν.

Άλλη μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται, λοιπόν, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στην 1η μοίρα του Ζυγού και εκ πρώτης όψεως, δείχνει να μην κινεί γεγονότα και καταστάσεις μιας και δεν υποδέχεται με καμία όψη τους πλανήτες.



Κρυμμένη όμως στον 12ο οίκο, ετοιμάζει εσωτερικά, μυστικά και παρασκηνιακά όλα εκείνα τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν, με το κλείσιμο του Κύκλου, κατά την Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Οκτωβρίου 2014.

Μια Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται πάντα με θέματα όπως, συνεργασίες, σχέσεις, ενώσεις, συνεταιρισμοί, διπλωματία, κοινωνικότητα και ισορροπία. Όλα αυτά αν τα συνδυάσουμε με τις ιδιότητες του 12ου οίκου όπου γίνετε η Νέα Σελήνη και ο οποίος σχετίζεται με βάσανα, ταλαιπωρίες και εσωστρέφεια, παρασκήνιο και κρυφές ενέργειες τότε καταλαβαίνουμε εύκολα πως τα πράγματα δε θα είναι και τόσο ρόδινα στους παραπάνω τομείς αλλά το χειρότερο απ όλα είναι πως δε θα το πάρουμε και χαμπάρι εύκολα.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα ωραία που ειπώθηκαν παραπάνω , παρατηρούμε πως η Νέα Σελήνη ‘’σκάει’’ στο μεσοδιάστημα Ερμή/Ποσειδώνα το οποίο σχετίζεται με λανθασμένη κρίση και θεώρηση των πραγμάτων, με έλλειψη πνευματικής διαύγειας και ροπή προς την εξαπάτηση και το ψέμα.

Ο χορηγός της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, είναι τοποθετημένη στον 11ο οίκο του χάρτη της, στο ζώδιο της Παρθένου τονίζοντας θέματα όπως η Εργασία μέσα από Συλλογικές Δραστηριότητες αλλά ως κυβερνήτης του 8ου και του 12ου οίκου δημιουργεί κλίκες και εχθρούς σε Συλλόγους και Ομάδες ανθρώπων που ασχολούνται με συλλογικές ενέργειες.

Η Παρουσία του Ερμή στον Ωροσκόπο του χάρτη στης Νέας Σελήνης τονίζει την ανάγκη για έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων αρκεί να κρατηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες που πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να μείνουμε μακριά από την προσπάθεια επιβολής της γνώμης μας.

Εν κατακλείδι και ανακεφαλαιώνοντας,προσοχή στις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Εκτονώστε τα πράγματα δουλεύοντας  εσωτερικά κάνοντας focus στις βαθύτερες ανάγκες σας, ξεκαθαρίζοντας πρώτα με τον εαυτό σας τι θέλετε απο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και απο τον κόσμο γύρω σας.

Η Νέα αυτή Σελήνη μας προσφέρει την δυνατότητα να δουλέψουμε επάνω στα ψυχολογικά εμπόδια και τις αναστολές που δε μας αφήνουν να συνυπάρχουμε αρμονικά με τους άλλους.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες, όσους είναι γεννημένοι 18/10-14/01-14/04-16 με 17/07 και όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία στις πρώτες μοίρες ή κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.







Η Ουσία που ο καθένας μας φέρνει μέσα του έρχεται απο ψηλά, απο τον Ουρανό
Η θαυμαστή αυτή Ουσία προέρχεται απο τον Γαλαξιακό δρόμο. 
Περνώντας μέσα απο τον Ήλιο και τους Πλανήτες μπαίνει σε αυτόν τον Κόσμο και έρχεται μέσα μας. 
Οι ''Πατέρες'' μας έφτιαξαν το κατάλληλο Σώμα για να δεχτεί την Ουσία που φτιάχτηκε απο τα Άστρα
Εφόσον δουλεύουμε εντατικά πάνω στον Εαυτό μας θα γυρίσουμε Νικητές στην Αγκαλιά της Κοσμικής Μητέρας.(S.A.W)



Στα πλαίσια της αστρολογικής κατάρτισης ξεκινάμε την Κυριακή 09.11.2014 και κάθε Κυριακή κύκλο μαθημάτων με θέμα την Κοσμοβιολογία και τα Μεσοδιαστήματα.

Η Ύλη θα περιλαμβάνει τα εξής :

Μάθημα 1ο : Εισαγωγή στην #Κοσμοβιολογία- Η Ιστορία και εξέλιξη της – Τα εργαλεία της Κοσμοβιολογία ( συνοπτική αναφορά )
Μάθημα 2ο : Πλανητικές Όψεις και ο Κύκλος των 90ο μοιρών- Εισαγωγή στα Μεσοδιαστήματα
Μάθημα 3ο: Όψεις Μεσοδιαστημάτων- Άμεσα (direct) και Έμμεσα ή πλάγια μεσοδιαστήματα- Αποκλίσεις
Μάθημα 4ο: Δενδρικές
Μάθημα 5ο*: Ερμηνεία Γενέθλιου Χάρτη με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας
Μάθημα 6ο*: Πρόγνωση και Πρόβλεψη με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας

Τα Μαθήματα θα είναι δίωρα και θα πραγματοποιούνται
κάθε Κυριακή 16:00-18:00 , Αχαρνών 63, Αθήνα – 5ος Όροφος

Σε κάθε μάθημα θα δίδονται σημειώσεις σε έντυπη μορφή
Το Κόστος θα είναι στα 35€ το μάθημα και για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαραίτητη είναι η προεγγραφή του ενδιαφερόμενου με το συμβολικό ποσό των 10€.

Οι προεγγραφές θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 31.10.2012

Για όσους μένουν εκτός Αθηνών και τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, υπάρχει η δυνατότητα να παραδίδονται τα μαθήματα μέσω skype (μετά από συνεννόηση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι σημειώσεις να αποστέλλονται είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε ταχυδρομικά. Σε αυτή τη περίπτωση όμως το ποσό για τα τέσσερα πρώτα μαθήματα προκαταβάλετε μέχρι τις γι αυτό και δεν είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Το ποσό των υπολοίπων τεσσάρων μαθημάτων θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι της 30.11.2014.

Μαριάννα Μπατζέρη-Αστρολόγος 

Πληροφορίες καθημερινά , εκτός Σαββάτου και Κυριακής 10:00 με 18:00

Σταθερό: 213-0264514
Κινητό : 697-6134943




*  Το 5ο και το 6ο Μάθημα θα ολοκληρωθεί σε 2 δίωρα Μαθήματα για να γίνουν παραδείγματα επι των προσωπικών γενέθλιων χαρτών των σπουδαστών.








Σήμερα Κυριακή 14.9.2014 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Πύρινο Τοξότη εκτοξεύοντας την ενέργεια στα ύψη.




1η όψη : 05/10 Τρίγωνο με τον Ουρανό  από την 14η μοίρα Τοξότη –Κριού το οποίο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου, αλλά και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του ίδιου δεκαημέρου δε θα μείνουν παραπονεμένα.

Αμέσως μετά ο Άρης συναντάει τον Δία στην 16η μοίρα Τοξότη -Λέοντα _ 2η όψη: 8/10 Τρίγωνο με τον Δία _γι αυτό και αυτές τις μέρες θα είμαστε υπό την επήρεια του Μεγάλου αυτό τριγώνου στη Πύρινη Τριπλότητα στον οποίο θα αναφερθούμε αργότερα. Οι εξελίξεις πάντως θα είναι θετικές …

3η όψη: 15/10 Εξάγωνο με τον Ήλιο από την 21η μοίρα Τοξότη-Ζυγού χαρίζοντας δύναμη, ενέργεια και σθένος ξανά στην Πύρινη και Αέρινη τριπλότητα και ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του 2ου δεκαημέρου.

4η όψη: 17/10 Εξάγωνο με τον Ερμή στην 23η μοίρα Τοξότη –Ζυγού φέρνει θετικά αποτελέσματα σε πρακτικά θέματα επαγγελματικής φύσεως μιας και υπάρχουν καλές προθέσεις για την επίτευξη των στόχων.

5η όψη: 20/10 Εξάγωνο με την Αφροδίτη στην 25η μοίρα Τοξότη –Ζυγού το οποίο βοηθά τις ερωτικές και συναισθηματικές υποθέσεις να εξελιχθούν .

Όσοι έχετε Πλανήτες ή προσωπικά σημεία στις μοίρες που αναφέρθηκαν παραπάνω … Συγχαρητήρια γιατί θα είστε οι Μεγάλοι Κερδισμένοι από την παραμονή του Άρη στο Ζώδιο του Τοξότη.


Μαριάννα Μπατζέρη - Αστρολόγος 
               Συνεχίζουμε και φέτος τα Μαθήματα Αστρολογίας για Αρχαρίους. 




Η ημέρα παραμένει η ίδια ( Τετάρτη ), όπως και πέρσι ενώ τα μαθήματα θα διεξάγονται 18:00 – 20:00 στον χώρο μας , Αχαρνών 63 στην Αθήνα, 5ος όροφος.

Η έναρξη θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2014  και το κόστος για το φετινό τμήμα θα είναι 15€ το μάθημα. Ειδική τιμή (10€ ) μπορεί να γίνει κατά περίπτωση και μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου στην οποία θα παραθέτει τους λόγους για την οποία θέλει να γίνει δεκτή η αίτηση του. Στις κατηγορίες αυτές ανήκουν οι άνεργοι, φοιτητές έως 24 ετών και άτομα της ιδίας οικογένειας .
Για λόγους οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014. 

Η Υλη θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες … 

1)      Τι είναι Αστρολογία και ποια η χρησιμότητα της . Μια σύντομη ιστορική αναφορά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα . 
2)      Εισαγωγή στις βασικές Αρχές της Αστρολογίας .
3)      Τα 12 ζώδια και οι ιδιότητες τους. Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
4)      Στοιχεία και Ποιότητες . Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
5)      Οι 12 οίκοι και οι ιδιότητες τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
6)      Οι πλανήτες και οι ιδιότητες τους . Θέσεις κυριαρχίας , έξαρσης , αδυναμίας και πτώσης τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
7)      Οι Όψεις και η ερμηνεία τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
8)      Συστήματα Οικοθεσίας. Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
9)   Από την Θεωρία στην Πράξη . Η σύνθεση του Αστρολογικού Χάρτη και η Ερμηνεία του . Αναλυτική παρουσίαση σε 3 μαθήματα.

Επίσης όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αστρολογίας για Αρχαρίους αλλά δε σας βολεύει η ημέρα ή οι παραπάνω ώρες ή μένετε μακριά, υπάρχει η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μέρα και ώρες που θα ορίζονται κατόπιν συνεννόησης και τα μαθήματα μπορεί να γίνονται είτε από κοντά είτε μέσω skype με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Το κόστος για τα ιδιαίτερα μαθήματα ανέρχεται στα 20€.

Όσοι έχετε αστρολογικές γνώσεις αλλά θέλετε να τις εμπλουτίσετε και να τις καλλιεργήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διαμορφώσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.  


Για δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες, και διευκρινήσεις καθημερινά 10:00 με 18:00

Μαριάννα Μπατζέρη - Αστρολόγος
Αχαρνών 63 - Αθήνα 10440
Σταθερό  : 2130264514
Κινητό : 6976134943
e-mail : marianna.batzeri@gmail.com

Στις 09 Σεπτεμβρίου 3.38 ώρα Ελλάδος, πραγματοποιείται η πανσέληνος αυτού του Μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύ .



Με ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα, η πανσέληνος αυτή, γίνεται στον άξονα 2ου/8ου   διοχετεύοντας όλη τη δυναμική της σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα και μας γεμίζει με φόβους και ανασφάλειες γύρο από αυτόν τον τομέα, μιας και η Σελήνη κυβερνά τον 12ο οίκο του χάρτη. Ωστόσο οι θετικές όψεις που δέχεται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα είναι ενθαρρυντικές για το κλείσιμο οικονομικών, οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων  με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εμάς.
Την ίδια θετική εικόνα δίνει και ο γωνιακός Δίας στον ωροσκόπο που σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον επίσης γωνιακό  4ο οίκο μιλάει για αναγκαστικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά , των οποίων  η αλλαγή φέρνει και μια γενικότερη ανακατάταξη στη ζωή μας.
Ωστόσο, μιας και χορηγός της Πανσελήνου είναι ο Ποσειδώνας που από έξαρση κυβερνάει και τον ωροσκόπο της , καλό θα ήταν να παραμείνουμε προσγειωμένοι στους στόχους μας και να αποφύγουμε να κυνηγάμε χίμαιρες . Τεράστια έμπνευση και ευκαιρίες φέρνει η αντίθεση του με την Αφροδίτη κυρίως για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ενώ οι υπόλοιποι και κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην διαχείριση οικονομικών και αισθηματικών υποθέσεων αφού η τάση για παραπλάνηση ή εξαπάτηση ως προς τους παραπάνω τομείς είναι κάτι παραπάνω από απλά μια μεγάλη πιθανότητα, συμπεριλαμβανόμενης και της αυτοεξαπάτησης  .
Άμεσα επηρεάζει τα ζώδια το μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμους-Παρθένους-Τοξότες-Ιχθείς ) του 2ου δεκαημέρου και όσοι φυσικά έχετε προσωπικά σημεία ή πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Tip για όλα τα ζώδια: Αξιοποιείστε στον έπακρο κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και αφήστε πίσω το άγχος και τις φοβίες. Κάθε πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα μανίκια και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας με οδηγό το όραμα και βοηθό τη λογική.

Καλή Πανσέληνο !!!




Μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές ευκαιρίες  προβλέπεται ο μήνας αυτός. Τα γεγονότα που μας επιφυλάσσει, πιο αναλυτικά, είναι τα παρακάτω

.
2 Σεπτεμβρίου –Είσοδος Ερμή στο Ζυγό.
3 Σεπτεμβρίου –Τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου με τις 2 πρώτες του 2ου η σε όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών, χαρίζοντας τους εσωτερική δύναμη η οποία δεν περνάει απαρατήρητη.
5 Σεπτεμβρίου- Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο
9 Σεπτεμβρίου – Πανσέληνος στους Ιχθείς
10 Σεπτεμβρίου-Αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα, η οποία φέρνει έμπνευση αλλά και προβλήματα οικονομική και συναισθηματικής φύσεως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παθένοι, Τοξότες, Ιχθείς ) του 1ου δεκαημέρου και στους έχοντες πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων .
Εξάγωνο Ερμή – Δία το οποίο φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε επαγγελματικά ή εκπαιδευτικής φύσεως θέματα.
Τετράγωνο Ερμή –Πλούτωνα  το οποίο επηρεάζει την επικοινωνία μας, μας κάνει χειριστικούς με τάση προς την επιβολή των απόψεων μας.

11 Σεπτεμβρίου –Εξάγωνο Ήλιου -Κρόνου το οποίο σταθεροποιεί τις καταστάσεις και βοηθάει στην ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
13 Σεπτεμβρίου-Αντίθεση Ερμή – Ουρανού η οποία επηρεάζει κυρίως τον Παρορμητικό Σταυρό θέτοντας τους εκπροσώπους των ζωδίων του σε εγρήγορση.
14 Σεπτεμβρίου  - Είσοδος Άρη στον Τοξότη και κορύφωση του τριγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα, το οποίο τρίγωνο φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά κυρίως για τα ζώδια της Γης και του Νερού που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου με τις 2 πρώτες του 2ου η σε όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών.
21 Σεπτεμβρίου – Εξάγωνο Αφροδίτης –Κρόνου και σταθεροποίηση οικονομικών όπως και  αισθηματικών υποθέσεων.
23 Σεπτεμβρίου-Είσοδος Ηλίου στον Ζυγό, Φθινοπωρινή Ισημερία
24 Σεπτεμβρίου-Νέα Σελήνη στον Ζυγό
25 Σεπτεμβρίου –Τρίγωνο Δία –Ουρανού και η τύχη μας χαμογελά κυρίως όμως ευνοώντας τους εκπροσώπους της πύρινης και αέρινης τριπλότητας.
28 Σεπτεμβρίου –Είσοδος Ερμή στον Σκορπιό
Μόλις μερικά λεπτά πριν την 30η  Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και αποχαιρετάμε τον Σεπτέμβριο.

Καλό μήνα σε όλους. 

Με εκτίμηση
Μαριάννα Μπατζέρη.


Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -